فهرست دوره های نشریه : 12 دوره سال 1400 سال 1399 سال 1398 سال 1397 سال 1395 سال 1394 دوره 25, شماره 4 دوره 25, شماره 3 سال 1393 سال 1392 سال 1391 سال 1390 سال 1389 سال 1388
فهرست مقالات نشریه: فصلنامه پژوهشهاي صنايع غذايي (دانش كشاورزي), 1394, دوره 25, شماره 4 15 مقاله 1 : ویژگی های شیمیایی، حسی و فیزیکی پنیر سفید کم چرب، تولید شده از شیر استاندارد شده با پودر پروتئین شیر نویسنده: رشيدي حسن* صفحه: از 517 تا 525 کلید واژه: استاندارد کردن شيرپنير سفيدپودر پروتئين شيرکم چرب مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 2 : ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و تعیین کمی و کیفی ترکیبات فنولیک روغن بذر کنگر نویسنده: خانزاده فرهاد*,رحماني فاطمه,حدادخداپرست محمدحسين,الهامي راد اميرحسين صفحه: از 528 تا 541 کلید واژه: تركيبات فنوليكرويش راديكال آزادكروماتوگرافي مايع با كارايي بالاكنگر (گاندليا تورنفورتي) مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 3 : تولید نوشیدنی بر پایه پرمیت شیر برای افراد مبتلا به فنیلکتوناوری نویسنده: پوراحمد رضوان*,عيوض خاني سميه صفحه: از 543 تا 549 کلید واژه: پرميت شيرفنيل کتون اوريگليکوماکروپپتيدنوشيدني مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 4 : نانوکامپوزیت های امولسیونی بر پایه کربوکسی متیل سلولز- اسید اولئیک حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم: بررسی ریز ساختار و ویژگی های فیزیکی نویسنده: عرب خالد,قنبرزاده بابك*,قياسي فر شيوا,كريمي شفق صفحه: از 551 تا 561 کلید واژه: دي اکسيد تيتانيومفيلم کربوکسي متيل سلولزنانوکامپوزيت امولسيونيويژگي هاي حراتينفوذ پذيري مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 5 : تاثیر زمان برداشت و مدت نگهداری بر برخی ویژگی های بیوشیمیایی حبه انگور رقم بیدانه سفید نویسنده: پيله فاطمه,فرخ زاد عليرضا*,اسمعيلي محسن,دولتي بانه حامد صفحه: از 563 تا 576 کلید واژه: آنتي اکسيدان کلانگورزمان برداشتفنل کلنگهداري مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 6 : جداسازی کمپیلوباکتر از سنگدان های مرغ در ارومیه با استفاده از روش PCR نویسنده: ابراهيمي لقا فاطمه,زينالي فريبا*,رضازادباري محمود,علي اكبرلو جواد صفحه: از 577 تا 584 کلید واژه: سنگدان مرغکمپيلوباکترPCR مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 7 : تاثیر نوع ماده بسته بندی بر ویژگی های فیریکوشیمیایی پسته برشته (واریته اوحدی) نویسنده: خشنودي نيا سارا,صداقت ناصر* صفحه: از 585 تا 596 کلید واژه: اکسايشپسته برشته شدهرطوبتسختيماده بسته بندي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 8 : مدل سازی چروکیدگی طی فرآیند سرخ کردن عمیق قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با اولتراسوند و آبگیری اسمزی نویسنده: دهقان نيا جلال*,عابدپور ليدا صفحه: از 597 تا 612 کلید واژه: آبگيري اسمزياولتراسوندسرخ کردنچروکيدگيمدل سازي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 9 : تاثیر پیش تیمار آبگیری اسمزی بر خواص کیفی قارچ دکمه ای خشک شده در هوای داغ نویسنده: اصل نژادي سميرا,پيغمبردوست سيدهادي*,اولادغفاري عارف صفحه: از 613 تا 621 کلید واژه: قارچ دکمه ايخشک کردنآبگيري اسمزيکيفيت مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 10 : تاثیر پوشش های صمغ عربی و پلی ساکارید محلول در آب سویا بر جذب روغن و بافت خلال سیب زمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ نویسنده: خضري پورعرب مريم,حجتي محمد*,سمواتي وحيد صفحه: از 623 تا 638 کلید واژه: پلي ساکاريدهاي محلول در آب سوياخلال سيب زمينيروش سطح پاسخسرخ کردنصمغ عربي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 11 : تاثیر افزایش فیبر انگور و کیتوزان بر برخی از ویژگی های ماست میوه ای پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس فرمنتوم در طول نگهداری نویسنده: ديبازر پريسا,خسروشاهي اصل اصغر,زمردي شهين* صفحه: از 639 تا 653 کلید واژه: کيتوزانفيبر انگورويسکوزيتهماست ميوه اي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 12 : ارزیابی امکان تولید آب انگور قرمز پروبیوتیک با استفاده از لاکتوباسیلوس کازئی 431 و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 نویسنده: توتونچي پريزاد,حصاري جواد,مرادي مهران*,فتحي آچاچلويي بهرام صفحه: از 655 تا 666 کلید واژه: آب انگور قرمزلاکتوباسيلوس کازئيلاکتوباسيلوس اسيدوفيلوسپروبيوتيک مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 13 : بررسی ویژگی های فیزیکی فیلم متخلخل استات سلولز و امکان جایگزینی آن با کیسه وارداتی چای نویسنده: علي اصغرزاده فرزانه*,كرامت جواد,گلي سيداميرحسين,فتحي ميلاد صفحه: از 667 تا 676 کلید واژه: استات سلولزتراواييتغيير فازفيلم مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 14 : استفاده از منعقد کننده گیاهی ویتانیا کوآگولانس در تولید پنیر سویا و تاثیر بهبود دهنده های طعم بر ویژگی های حسی آن نویسنده: ساراني ريحانه,مهتدي نيا جواد*,اصغري جعفرآبادي محمد صفحه: از 677 تا 687 کلید واژه: تافوشير سويامنعقد كنندهويتانياكوآگولانس مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 15 : فعال سازی اسیدی خاک رس سپیولیت به منظور رنگ بری روغن های خوراکی نویسنده: صانعي مجتبي,گلي سيداميرحسين*,كرامت جواد,شيرواني مهران صفحه: از 689 تا 699 کلید واژه: بهينه سازيروغن خوراکيرنگبريخاک سپيوليتروش سطح پاسخ مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: