فهرست دوره های نشریه : 13 دوره سال 1401 سال 1400 سال 1399 سال 1398 سال 1397 سال 1396 سال 1395 دوره 13, شماره 4 (پياپي 52) دوره 13, شماره 3 (پياپي 51) دوره 13, شماره 2 (پياپي 50) دوره 14, شماره 1 (پياپي 53) سال 1394 سال 1393 سال 1392 سال 1391 سال 1390 سال 1389
فهرست مقالات نشریه: فصلنامه علوم غذايي و تغذيه, تابستان 1395, دوره 13, شماره 3 (پياپي 51) 10 مقاله 1 : فورمولاسیون و بررسی ویژگی های رئولوژیکی فورمولای انترال پلی مریک حاوی پروتئین کازئینات سدیم نویسنده: مقدم كيا هيلدا,جوادي افشين*,طريقت اسفنجاني علي,پزشكي نجف آبادي اكرم صفحه: از 5 تا 14 کلید واژه: پروتئينرئولوژيفورمولاي انترالکازئينات سديم مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 2 : اثر مصرف مکمل اسید لینولئیک مزدوج بر ترکیب بدن، لپتین سرم و قدرت عضلانی در مردان غیر ورزشکار نویسنده: منيخ خليل اله*,كاشف مجيد,آزاد احمد صفحه: از 15 تا 24 کلید واژه: اسيد لينولئيک مزدوجترکيب بدنقدرت عضلانيلپتين سرممردان غير ورزشکار مراجع: (4) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 3 : اثر اینولین بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک، خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی بستنی سین بیوتیک تخمیری و غیرتخمیری نویسنده: گلستاني مژده,پوراحمد رضوان*,مهدوي عادلي حميدرضا صفحه: از 25 تا 32 کلید واژه: اينولينبستنيتخميريسين بيوتيکغيرتخميري مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 4 : تهیه و ارزیابی شاخص های رنگی نانوکمپلکس های کورکومین نویسنده: شيخ زاده شقايق*,عليزاده محمد,رضازاد محمود,هميشه كار حامد صفحه: از 33 تا 46 کلید واژه: اسپکتروسکوپي فروسرخسديم کازئيناتشاخص هاي رنگيصمغ عربيکورکوميننانوکمپلکس مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 5 : تهیه و بررسی خواص فیزیکی - مکانیکی فیلم گلوتن و مقایسه آن با فیلم پلی اتیلن با دانسیته پایین (LDPE) نویسنده: اعرابي اعظم*,عبادي دهاقاني حسن,وكيلي سمانه,خوش اخلاق شهره صفحه: از 47 تا 56 کلید واژه: انجمادامواج فراصوتپلي اتيلن با دانسيته پايينفيلم خوراکيگلوتنLDPE مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 6 : بررسی سینتیک خشک کردن توت سیاه و میزان انرژی مصرفی در آون مایکروویو نویسنده: زجاجي مهدي*,مظاهري اميرفرخ,نماينده سحر,ابوالحسني مهديه صفحه: از 57 تا 64 کلید واژه: آون مايکروويوانرژي مصرفيتوت سياهمدل سازي رياضينفوذ رطوبتي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 7 : بررسی اثر امواج فراصوت بر فعالیت آنزیم پراکسیداز و میزان ویتامین ث لوبیای سبز نویسنده: يلمه محمود*,صالحي فاطمه,نجف زاده محمود صفحه: از 65 تا 72 کلید واژه: آنزيم بري به کمک فراصوتپراکسيدازلوبياي سبزويتامين ث مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 8 : شبیه سازی سنسور زیستی جهت تشخیص سالمونلا تایفی به روش میکروکانتکت پلیمر قالب مولکولی نویسنده: انوار سيداميرعلي*,رضويلر ودود,اكبري آدرگاني بهروز,مطلبي مغانجوق عباسعلي,اهري حامد صفحه: از 73 تا 86 کلید واژه: جرم باکتريسالمونلا تايفيشبيه سازيميکروکانتکتنانو بيوسنسور مراجع: (1) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 9 : بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولی و آنتی اکسیدانی میوه گیاه تاجریزی با استفاده از روش سطح پاسخ نویسنده: خانلري فروغ,ياسيني اردکاني سيدعلي*,نصيري زاده نويد صفحه: از 87 تا 98 کلید واژه: بهينه سازيتاجريزيترکيبات فنوليترکيبات آنتي اکسيدانيRSM مراجع: (3) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 10 : بررسی میزان تجمع کروم، روی و مس در بافت خوراکی ماهی کپور صید شده از تالاب بین المللی انزلی نویسنده: خاني پور علي اصغر*,سيف زاده مينا,احمدي مينا,زارع گشتي قربان صفحه: از 99 تا 105 کلید واژه: تالاب انزليرويکروممسماهي کپور مراجع: (9) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: