فهرست دوره های نشریه : 10 دوره سال 1399 سال 1398 سال 1397 سال 1396 سال 1395 سال 1394 سال 1393 دوره 4, شماره 4 (پياپي 16) دوره 4, شماره 3 (پياپي 15) دوره 4, شماره 2 (پياپي 14) دوره 4, شماره 1 (پياپي 13) سال 1392 سال 1391 سال 1390
فهرست مقالات نشریه: فصلنامه بهداشت مواد غذايي, بهار 1393, دوره 4, شماره 1 (پياپي 13) 8 مقاله 1 : مطالعه مقایسه ای روش های کشت و PCR جهت تشخیص آلودگی شیر خام گاوهای به ظاهر سالم به مایکوباکتریوم اوویوم تحت گونه پاراتوبرکلوزیس نویسنده: انزابي يونس* صفحه: از 1 تا 12 کلید واژه: مايکوباکتريوم اويوم پاراتوبرکلوزيسبيماري کرونشيرگاوکشتPCR مراجع: (3) استنادها: (1) بارگیری متن کامل: 2 : مطالعه اثر دکستروز، والین، گلیسین، تیامین و دماهای مختلف بر سرعت رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر نویسنده: منادي سفيدان عليرضا* صفحه: از 13 تا 21 کلید واژه: پروبيوتيکلاکتوباسيلوس اسيدوفيلوسميزان رشدشير مراجع: (1) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 3 : بررسی تغییرات ترکیبات شیمیایی برگر تلفیقی (ماهی کیلکا-کپور نقره ای) منجمد در طی مدت زمان نگه داری در سردخانه نویسنده: فتحي سحر,خاني پور علي اصغر*,فهيم دژبان ياسمن صفحه: از 23 تا 31 کلید واژه: کيلکاکپور نقره ايبرگر تلفيقي مراجع: (1) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 4 : تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگه داری در شرایط انجماد نویسنده: قصيري شيلان*,هدايتي فرد مسعود,معتمدزادگان علي صفحه: از 33 تا 45 کلید واژه: انجمادعمر ماندگاريکتلت ماهيکنترل کيفي مراجع: (5) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 5 : مطالعه میزان شیوع سالمونلا تایفی موریوم در شیرهای خام گاو، گوسفند و بز عرضه شده در استان چهارمحال و بختیاری نویسنده: تاج بخش فروغ,رحيمي ابراهيم*,تاج بخش الهه صفحه: از 47 تا 55 کلید واژه: سالمونلا تايفي موريومشير گاوشير گوسفندشير بز مراجع: (3) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 6 : بررسی میزان مهاجرت آلومینیوم به مواد غذایی از طریق ظروف پخت و پز نویسنده: رادي محسن*,اميري صديقه صفحه: از 57 تا 67 کلید واژه: ظرف آلومينيوميمهاجرتآلاينده مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 7 : مطالعه ویژگی های میکروبی و شیمیایی آب های بطری شده در استان همدان نویسنده: رياحي خرم مهدي,خوش شعار مريم*,هاشمي مهدي صفحه: از 69 تا 80 کلید واژه: آب آشاميدنيآب بطري شدهکيفيت آبهمدان مراجع: (2) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 8 : شناسایی تقلبات موجود در سوسیس و کالباس تهیه شده از گوشت گاو بر اساس شناسایی ژن های میتوکندریایی گونه های حیوانی در استان تهران نویسنده: پرچمي نژاد فهيمه,حسيني سيدابراهيم*,تفويضي فرزانه,تاج آبادي ابراهيمي مريم,شريفان انوشه صفحه: از 81 تا 89 کلید واژه: سوسيسشناسايي تقلباتPCR مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: