فهرست دوره های نشریه : 10 دوره سال 1399 سال 1398 سال 1397 سال 1396 سال 1395 سال 1394 سال 1393 دوره 4, شماره 4 (پياپي 16) دوره 4, شماره 3 (پياپي 15) دوره 4, شماره 2 (پياپي 14) دوره 4, شماره 1 (پياپي 13) سال 1392 سال 1391 سال 1390
فهرست مقالات نشریه: فصلنامه بهداشت مواد غذايي, تابستان 1393, دوره 4, شماره 2 (پياپي 14) 8 مقاله 1 : بررسی توزیع ژن های مولد بیوفیلم در سویه های استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیرهای خام عرضه شده در شهرستان سنندج نویسنده: شجاعي مهسا,كريمي دره آبي هيوا*,جوادي افشين صفحه: از 1 تا 8 کلید واژه: شير خاماستافيلوکوکوس ارئوسبيوفيلمسنندج مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 2 : بررسی میزان باقی مانده نقره در کبد، کلیه و عضله جوجه های گوشتی پس از تجویز نانوسیلور نویسنده: فتحي هفشجاني عزت اله*,فهامي فرزاد صفحه: از 9 تا 15 کلید واژه: باقي ماندهنانوسيلورجوجه هاي گوشتي مراجع: (1) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 3 : مطالعه میزان شیوع گونه های ویبریو و فراوانی ژن های حدت در ویبریو پاراهمولیتیکوس های جداسازی شده از میگوهای تازه و نمک سود شده در بندر گناوه نویسنده: حسيني سحر,صفرپوردهكردي فرهاد,رحيمي ابراهيم*,شاكريان امير صفحه: از 17 تا 26 کلید واژه: گونه هاي ويبريوويبريو پاراهموليتيکوسميگو تازهميگو نمک سود شده مراجع: (1) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 4 : بررسی میزان آگاهی و عملکرد متصدیان مراکز تهیه، توزیع و مصرف کنندگان مواد غذایی شهرستان بستان آباد در مورد برچسب های مواد غذایی نویسنده: قنبري قوزيكلي محمد*,قوچاني محبوبه,اميني تبوك فهيم,نوروز پرويز,دهقان زاده ريحاني رضا,اصلاني حسن صفحه: از 27 تا 37 کلید واژه: آگاهيبرچسب مواد غذاييعرضه کنندگان مواد غذاييمصرف کنندگان مواد غذايي مراجع: (3) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 5 : بررسی اثر اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) بر رشد پنی سیلیوم سیترینوم و خواص ارگانولپتیکی پنیر فراپالایشی نویسنده: استوار شادي,بهراميان سميرا*,صالحي رضا صفحه: از 39 تا 46 کلید واژه: اسانس بنهپنير UFپني سيليوم سيترينوم مراجع: (7) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 6 : جداسازی و شناسایی استافیلوکوکوس اورئوس از فرآورده های گوشتی و بررسی حضور ژن مولد انتروتوکسین A نویسنده: سپيداركيش مهسا*,قانع مسعود صفحه: از 47 تا 52 کلید واژه: استافيلوکوکوس اورئوسانتروتوکسين SEAتکنيک PCRفرآورده هاي گوشتي مراجع: (2) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 7 : بررسی تاثیر عصاره روغنی گیاه نعنا بر روی رشد و بقای برخی از باکتری های بیماری زای غذایی نویسنده: بنياديان مجتبي,خليلي صدرآباد الهام*,عسكري الهه,پورمقدس محسن صفحه: از 53 تا 61 کلید واژه: عصاره روغني نعناباکتري هاي مواد غذاييرشد باکتري مراجع: (3) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 8 : تاثیر پیش تیمار فراصوت بر مقدار و ظرفیت آنتی اکسیدانی بتاکاروتن استخراج شده از تفاله هویج نویسنده: سيدي فر رويا*,آصفي نارملا,مقصودلو يحيي صفحه: از 63 تا 75 کلید واژه: بتاکاروتنظرفيت آنتي اکسيدانيفراصوتفنل کلهويج مراجع: (1) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: