فهرست دوره های نشریه : 13 دوره سال 1401 سال 1400 سال 1399 سال 1398 سال 1397 سال 1396 سال 1395 دوره 13, شماره 4 (پياپي 52) دوره 13, شماره 3 (پياپي 51) دوره 13, شماره 2 (پياپي 50) دوره 14, شماره 1 (پياپي 53) سال 1394 سال 1393 سال 1392 سال 1391 سال 1390 سال 1389
فهرست مقالات نشریه: فصلنامه علوم غذايي و تغذيه, بهار 1395, دوره 13, شماره 2 (پياپي 50) 10 مقاله 1 : بررسی تاثیر پرتودهی روی ترکیبات فرار طبیعی نعناع خشک و مهاجرت کرده از بسته بندی به درون آن نویسنده: ودائي فاطمه,ميزاني مريم*,مشهدي اكبربوجار مسعود,گرامي عباس صفحه: از 5 تا 14 کلید واژه: پرتودهيگاز کروماتوگرافيمهاجرتنعناع خشک بسته بندي شده مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 2 : تاثیر شیره خرما و صمغ عربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی پرتقالی کفیر با استفاده از تکنیک تحلیل مولفه های اصلی (PCA) نویسنده: طاهريان امير*,رهبري مهشيد,صادقي ماهونك عليرضا صفحه: از 15 تا 28 کلید واژه: بستني کفيرشيره خرماصمغ عربيويژگي هاي فيزيکوشيميايي مراجع: (2) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 3 : مقایسه شیوع کم خونی فقر آهن در افراد آلوده و غیر آلوده به هلیکوباکتر پیلوری در شهرستان کاشان نویسنده: اعرابي محمدحسين,تقي زاده محمد*,تخت فيروزه سيدمهدي,بهارلويي فاطمه,پوربابايي محمد,محلوجي مهناز,اكبري حسين,الواني شکوفه صفحه: از 29 تا 36 کلید واژه: آنمي فقر آهنعفونت هليکو باکتر پيلوريفرتين سرمهليکو باکتر پيلوري مراجع: (5) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 4 : مقایسه کاربرد دستگاه DSC و روش ترکیب اسید چرب در تشخیص تقلب روغن زیتون فوق بکر با روغن آفتابگردان نویسنده: پاشايي آمنه*,شواخي فروغ,فهيم دانش مريم,بديعي فوژان,رحماني انوشه صفحه: از 37 تا 42 کلید واژه: ترکيب اسيد چربتقلبروغن آفتابگردانروغن زيتون فوق بکرگرماسنج روبشي تفاضلي مراجع: (1) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 5 : بهینه سازی و مدل سازی فرمولاسیون و شرایط پخت شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی به روش سرد کردن آهسته نویسنده: شعباني جهانبخش,ميرزايي حبيب اله*,جعفري سيدمهدي,سرفرازي مسيح صفحه: از 43 تا 52 کلید واژه: پنير پروسسپردازش تصويريسرد کردن آهستهRSM مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 6 : تخمیر لاکتیکی شیر شتر به وسیله برخی باکتری های مولد اگزوپلی ساکارید و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی آن نویسنده: غفوريان محبوبه,عزت پناه حميد*,محمدي نافچي عبدالرضا,تاج آبادي ابراهيمي مريم صفحه: از 53 تا 64 کلید واژه: اگزوپلي ساکاريدآنتي اکسيدانباکتري هاي اسيد لاکتيکتخميرشير شتر مراجع: (1) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 7 : تعیین و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم ربیع نویسنده: سليمي بني مهرداد,غلامي پرشكوهي محمد*,محسني شهرام,عبدالعلي زاده احسان صفحه: از 65 تا 74 کلید واژه: بادام ربيعخواص فيزيکيخواص مکانيکيخواص اصطکاکي مراجع: (1) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 8 : بررسی امکان تولید نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ های قدومه شهری و زانتان نویسنده: باقري هادي*,محبي محبت,كوچكي آرش صفحه: از 75 تا 86 کلید واژه: سورگومسلياکقدومه شهرينان بدون گلوتنهيدروکلوئيد بومي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 9 : مدل سازی سینتیکی تخریب حرارتی رنگ در تولید کنسانتره آب چغندر قرمز با روش های حرارتی مختلف نویسنده: قرباني حسن سرايي آزاده*,شهيدي سيداحمد,محبي محبت,معاذيان روژين صفحه: از 87 تا 98 کلید واژه: آب چغندر لبوييتغليظرنگسينتيک مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 10 : بررسی اثر دما و اندازه نمونه بر تغییرات رنگ، اسید پیرویک و آلیسین سیر توده بومی شوشتر پس از خشک شدن نویسنده: رضواني اقدم علي*,آل عمراني نژاد سيدمحمدحسين,خزايي جواد صفحه: از 99 تا 107 کلید واژه: آليسيناسيد پيروويکخشک کردنرنگسير مراجع: (2) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: