فهرست دوره های نشریه : 17 دوره سال 1400 سال 1399 سال 1398 سال 1396 سال 1395 دوره 13, شماره 61 دوره 13, شماره 60 دوره 13, شماره 59 دوره 13, شماره 58 دوره 13, شماره 57 دوره 13, شماره 56 دوره 13, شماره 55 دوره 13, شماره 54 دوره 13, شماره 53 دوره 13, شماره 52 دوره 13, شماره 51 دوره 13, شماره 50 سال 1394 سال 1393 سال 1392 سال 1391 سال 1390 سال 1389 سال 1388 سال 1387 سال 1386 سال 1385 سال 1384 سال 1383
فهرست مقالات نشریه: فصلنامه علوم و صنايع غذايي ایران, شهريور 1395, دوره 13, شماره 55 17 مقاله 1 : بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی لیزوزیم اصلاح شده با تراگاکانتین نویسنده: كشني رويا*,امين لاري محمود,نياكوثري مهرداد,فرحناكي عسگر,مصباحي غلامرضا صفحه: از 1 تا 11 کلید واژه: ليزوزيمتراگامانتينواکنش ميلاردخواص عملکرديپايداري حرارتي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 2 : بررسی اثرات درصد (0.5 یا %1)، ترکیب (NaCI یا NaCI/KCI) و زمان افزودن نمک بر ویژگی های بیوشیمیایی، میکروبیولوژیک و حسی دوغ پروبیوتیک نویسنده: عرب سيده معصومه,مرتضويان سيداميرمحمد*,آزادنيا ابراهيم,كميلي رزيتا,عليميري تارا,نجفي مريم صفحه: از 13 تا 22 کلید واژه: دوغشيرهاي تخميرينمکپروبيوتيکقابليت زيستي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 3 : اثر ضدباکتریایی عصاره های چای ترش بر برخی از باکتری های بیماری زای مقاوم به آنتی بیوتیک در شرایط برون تنی نویسنده: طباطبايي يزدي فريده*,عليزاده بهبهاني بهروز,وسيعي عليرضا,مرتضوي سيدعلي,مرادي سميرا صفحه: از 23 تا 31 کلید واژه: چاي ترشاشرشياکلياستافيلوکوکوس اورئوسضدباکتريعصاره مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 4 : مدل سازی رفتار جریان و شاخص های رئولوژیکی، و بهینه سازی فرمولاسیون بستنی با استفاده از روش سطح پاسخ نویسنده: طباطبايي يزدي فريده*,الغونه علي,خدايي دياکو,عليزاده بهبهاني بهروز صفحه: از 33 تا 51 کلید واژه: مدل سازيبستنيروش رويه سطح پاسخبالنگوکربوکسي متيل سلولز مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 5 : کارایی روش سطح پاسخ سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج عصاره اتانولی میوه سپستان و بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره علیه تعدادی از میکروارگانیسم های پاتوژن نویسنده: پيرنيا مطهره,عدالتيان محمدرضا*,طباطبايي يزدي فريده,شهيدي فخري صفحه: از 55 تا 67 کلید واژه: ميوه سپستانعصاره اتانولياثر ضدميکروبيروش سطح پاسخ مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 6 : تعیین مختصات رنگ نمونه های شکر خام نیشکری وارداتی بوسیله اسپکتروفتورادیومتر و بررسی همبستگی آن ها با برخی خصوصیات کیفی نویسنده: بهرامي محمدعرفان,انصاري كيوان*,هنرور مسعود صفحه: از 69 تا 79 کلید واژه: شکر خام وارداتيرنگ سنجيمختصات رنگخصوصيات کيفياسپکتروفتوراديومتر مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 7 : بررسی تقلب در روغن کنجد با روس آنالیز گرماسنجی افتراقی نویسنده: فهيم دانش مريم*,بهرامي محمدعرفان صفحه: از 81 تا 89 کلید واژه: آناليز گرماسنجي افتراقيتقلبروغن کنجدروغن ذرتروغن آفتابگردان مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 8 : اثر اسانس گیاه آویشن کوهی یا کهلیک اوتی (Thymus kotschyanus) روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ نویسنده: محمودزاده فواد,قجربيگي پيمان*,محمودي رزاق,محمدپوراصل اصغر صفحه: از 91 تا 101 کلید واژه: اسانس کهليک اوتيفعاليت ضدميکروبيخواص فيزيکوشيميايي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 9 : بررسی فعالیت ضدمیکروبی باکتری های اسیدلاکتیک جدا شده از پنیر سنتی کردی در مقایسه با سویه های تجاری نویسنده: هاشمي سيدمحمدباقر,شهيدي فخري,مرتضوي سيدعلي,ميلاني الناز*,اسحاقي زرين صفحه: از 103 تا 113 کلید واژه: باکتري هاي اسيدلاکتيکباکتري هاي بيماري زاپنير سنتي کرديخاصيت ضدميکروبي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 10 : اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن در آب تثبیت شده با ایزوله پروتئین خلر نویسنده: قربانيان فاطمه,كوچكي آرش*,ميلاني الناز,رضوي سيدمحمدعلي صفحه: از 115 تا 123 کلید واژه: ايزوله پروتئين خلرپايداري امولسيونصمغ زانتان مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 11 : تاثیر رطوبت بر برخی ویژگی های فیزیکی و حسی- چشایی اسنک گندم نویسنده: مجذوبي مهسا*,ايماني بهنوش,فرحناكي عسگر صفحه: از 125 تا 135 کلید واژه: اسنکپلترطوبتاکستروژنغلات مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 12 : تعیین ویژگی های آبغوره تازه و ارزیابی تغییرات برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی آبغوره پاستوریزه در طی نگهداری نویسنده: شاکري شيما,مصباحي غلامرضا,نياكوثري مهرداد* صفحه: از 137 تا 148 کلید واژه: آبغوره تازهآبغوره پاستوريزهترکيبات فنوليکترکيبات آنتي اکسيدان مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 13 : ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره های آبی و اتانولی آلوئه ورا روی باکتری های شاخص بیماریزا (استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی، لیستریا مونوسیتوژنز) نویسنده: شاملو مصطفي*,ياورمنش مسعود صفحه: از 149 تا 159 کلید واژه: آلوئه ورافعاليت ضدباکترياييعصاره آبيعصاره اتانوليباکتري هاي شاخص پاتوژن مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 14 : بررسی شرایط تولید رامنولیپید به منظور مصرف در صنعت غذا با استفاده از سویه های مختلف باسیلوس و تاثیر عوامل مختلف بر تولید آن نویسنده: راشدي حميد*,ايزدي علي صفحه: از 161 تا 166 کلید واژه: رامنوليپيدبيوسورفکتانتباسيلوسصنعت غذا مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 15 : بررسی امنیت غذایی خانوارهای شهری استان البرز نویسنده: کيان فاطمه,فرهاديان همايون*,چوبچيان شهلا صفحه: از 167 تا 179 کلید واژه: خانوارهاي شهريامنيت غذاييدسترسي به غذاناامني غذايياستان البرز مراجع: (0) استنادها: (1) بارگیری متن کامل: 16 : تاثیر شرایط مختلف منطقه کشت بر خصوصیت های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر رقم روغنی نویسنده: حقيقت خرازي سپيده,اسماعيل زاده كناري رضا*,رفتني اميري زينب صفحه: از 181 تا 192 کلید واژه: خصوصيت هاي فيزيکوشيمياييپايداري اکسايشيروغن زيتون بکرمنطقه کشت مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 17 : تاثیر برخی هیدروکلوئیدها و امولسیفایرها بر خواص رئولوژیکی و حسی کیک رژیمی نویسنده: آريايي پيمان*,قنبري مسعود,عبداله پور محمد صفحه: از 193 تا 200 کلید واژه: هيدروکلوئيدامولسيفايرخواص رئولوژيکيکيک رژيمي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: