فهرست دوره های نشریه : 16 دوره سال 1400 سال 1399 سال 1398 سال 1397 سال 1396 سال 1395 سال 1394 سال 1393 سال 1392 دوره 8, شماره 4 دوره 8, شماره 3 دوره 8, شماره 2 دوره 8, شماره 1 سال 1391 سال 1390 سال 1389 سال 1388 سال 1387 سال 1386 سال 1385
فهرست مقالات نشریه: فصلنامه مجله علوم تغذيه و صنايع غذايي ايران, تابستان 1392, دوره 8, شماره 2 25 مقاله 1 : تاثیر مکمل یاری سینبیوتیک بر آنزیم های کبدی، شاخص های التهابی و میزان فیبروز کبدی در افراد مبتلا به بیماری کبد چرب غیرالکلی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دو سوکور نویسنده: اسلام پرست طناز,پوستچي حسين,زماني فرهاد,شرف خواه مريم,ملك زاده رضا,حكمت دوست آزيتا* صفحه: از 1 تا 8 کلید واژه: بيماري کبد چرب غيرالکليسينبيوتيکشاخص هاي التهابي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 2 : تاثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری و ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی پس از برداشت نویسنده: عشقي سارا,هاشمي مريم*,محمدي عبدالرضا,بديعي فوژان,محمدحسيني زهرا,احمدي صومعه كريم,قناتي كياندخت صفحه: از 9 تا 19 کلید واژه: نانوامولسيون حاوي کيتوزانتوت فرنگيزمان انبارماني مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 3 : بررسی اثر مصرف شکلات تلخ بر پروفایل لیپیدی، آپولیپوپروتئین B، آپولیپوپروتئین A-1 و التهاب در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی تصادفی نویسنده: حقيقت ندا,رستمي علي,اقتصادي شهريار*,شيدفر فرزاد,حيدري ايرج,حسيني آغافاطمه صفحه: از 21 تا 30 کلید واژه: شکلات تلخپروفايل ليپيديوضعيت التهابيآپوليپوپروتئين هاديابت نوع 2 مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 4 : خالص سازی جزئی و توصیف ویژگی های آنزیم منعقدکننده شیر از میوه های گیاه پنیرباد (ویتانیا کواگولانس) نویسنده: بيگمي مريم,محمدي فر محمدامين*,قدس روحاني محسن,هاشمي مريم,ولي زاده محرم صفحه: از 31 تا 40 کلید واژه: ويتانيا کواگولانساستخراجخالص سازي جزئيSDS- PAGE مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 5 : ارزیابی ارتباط شاخص تغذیه سالم جایگزین با خطر 10 ساله بیماری های قلبی عروقی در کارمندان مرد شاغل در بخش دولتی، تهران، 1391 نویسنده: حريري نسترن,ناصري عصمت*,هوشيارراد آناهيتا,زايري فريد,بنداريان زاده دالي صفحه: از 41 تا 50 کلید واژه: بيماري هاي قلبي عروقيشاخص تغذيه سالم جايگزينامتياز خطر فرامينگهام مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 6 : ارزیابی کارآیی روش طیف نگار فروسرخ تبدیل فوریه در تشخیص مخمرهای مولد شیرین کننده های کم کالری نویسنده: قزلباش غلامرضا*,نحوي ايرج صفحه: از 51 تا 58 کلید واژه: FT-IRشيرين کننده هاي کم کالريRNA ريبوزوميمخمرها مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 7 : بررسی ارتباط بین پیروی از الگوی غذایی DASH با چاقی در پرستاران زن شهر اصفهان نویسنده: برک فرزانه,فلاحي ابراهيم,حسن زاده كشتلي عمار,يزدان نيك احمدرضا,اسماعيل زاده احمد* صفحه: از 59 تا 70 کلید واژه: چاقي شکميچاقي مرکزيالگوي غذايي DASHدور کمرزنان مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 8 : بررسی اثر بازدارندگی اسانس زنیان بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیط عصاره و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) نویسنده: ربيعي ثنا,حسيني هدايت*,رضايي مسعود,موسوي طناز صفحه: از 71 تا 80 کلید واژه: ليستريا مونوسيتوژنزاسانس زنيانعصاره ماهي سفيدنمک طعامويژگي هاي حسي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 9 : بررسی اثر نحوه خورانش کودکان در شش ماه اول زندگی بر سوء تغذیه در یک سالگی به تفکیک خانوارهای امن و ناامن غذایی مناطق شهری شهرستان ری نویسنده: اصفهاني مليكا,درستي مطلق احمدرضا*,صدرزاده يگانه هاله,رحيمي فروشاني عباس صفحه: از 81 تا 90 کلید واژه: امنيت غذايينحوه خورانششيرخوارانسوء تغذيهکودکان نوپاشهر ري مراجع: (0) استنادها: (1) بارگیری متن کامل: 10 : ارزیابی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر تقلیدی حاوی کنسانتره پروتئینی آب پنیر و پنیر اصلاح شده آنزیمی لیقوان نویسنده: حسيني مرضيه*,حبيبي نجفي محمدباقر,محبي محبت صفحه: از 91 تا 102 کلید واژه: پنير اصلاح شده آنزيمي ليقوانپنير تقليديخواص فيزيکي و شيمياييخواص حسيکنسانتره پروتئيني آب پنير مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 11 : اصلاح شیمیایی ویژگی های عملکردی پروتئین و نشاسته آرد یولاف و بررسی ویژگی های فیزیکی کیک تهیه شده از آرد یولاف جایگزین شده توسط آن ها نویسنده: ميرمقتدايي ليلا*,كديور مهدي صفحه: از 103 تا 112 کلید واژه: يولافاستيله کردندي آميده کردنسوکسينيله کردن مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 12 : بررسی اثر کنترل pH بر میزان تولید اسید پروپیونیک، استیک و لاکتیک در سامانه ناپیوسته خوراک دهی شده با پروپیونی باکتریوم و لاکتوباسیلوس نویسنده: احمدي نگين,خسروي داراني كيانوش*,زارعان شهرکي سلماز,مرتضويان سيداميرمحمد,مشايخ مرتضي,كميلي رزيتا,آزادنيا ابراهيم صفحه: از 113 تا 121 کلید واژه: پروپيوني باکتريوم فرئودنريچي يي زيرگونه شرماني يياسيد پروپيونيکسامانه ناپيوسته خوراک دهي شدهملاس مراجع: (0) استنادها: (1) بارگیری متن کامل: 13 : اثر رژیم غذایی کاهش وزن بر بیماری کبد چرب غیر الکلی نویسنده: قائمي عليرضا,طالبان فروغ اعظم,حكمت دوست آزيتا,رفيعي عليرضا,حسيني وحيد,اميري زهره,همايون فر رضا,فاخري حافظ* صفحه: از 123 تا 134 کلید واژه: کبد چرب غير الکليرژيم غذاييکاهش وزنسيتوکراتين 18 مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 14 : بررسی اثر 1- متیل سیکلو پروپن و نانو زئولیت های حاوی پرمنگنات پتاسیم و تیمار توام آنها در افزایش ماندگاری و کیفیت سیب قرمز و زرد لبنانی نویسنده: سردابي فاطمه,مهتدي نيا جواد*,شواخي فروغ,جعفري علي اشرف صفحه: از 135 تا 144 کلید واژه: پرمنگنات پتاسيمجاذب اتيلنسيبنانو زئوليت1- متيل سيکلوپروپن مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 15 : اسیدهای فنولی، فعالیت ضدرادیکالی و ضدمیکربی عصاره متانولی برگ های اوجی نویسنده: سلمانيان شهلا,صادقي ماهونك عليرضا*,خميري مرتضي,ماستري فراهاني محمدرضا صفحه: از 145 تا 154 کلید واژه: کلروژنيک اسيدفعاليت ضدميکربيفعاليت ضدراديکاليگياه دارويي اوجيترکيبات فنولي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 16 : الگوی غذایی سنتی و خطر ابتلا به سندرم متابولیک: مطالعه خرم آباد نویسنده: فلاحي ابراهيم,روستا سجاد*,ابراهيم زاده فرزاد,عنبري خاطره,خلخالي راد اميرحسين صفحه: از 155 تا 164 کلید واژه: الگوهاي غذاييالگوي غذايي سنتيسندرم متابوليکخرم آباد مراجع: (0) استنادها: (1) بارگیری متن کامل: 17 : اثرات ضداکسیداسیونی و ضد باکتریایی عصاره جعفری بر فیله ماهی کپور نقره ای در طول نگهداری در دمای یخچالی (1±4 درجه سانتی گراد) نویسنده: اسكندري سهيل,حسيني هدايت,حسيني سيدابراهيم,شيرايي کسمايي آمنه* صفحه: از 165 تا 172 کلید واژه: کپور نقره ايعصاره جعفريضداکسايشضدباکتريايي مراجع: (0) استنادها: (1) بارگیری متن کامل: 18 : ارتباط مصرف گوشت قرمز، گوشت فراوری شده، احشاء، ماهی و ماکیان، با ریسک ابتلا به سرطان پروستات: مطالعه مورد - شاهدی نویسنده: عسکري فائزه,عدالتي ساره,کاردوست پاريزي مهدي,رشيدخاني بهرام* صفحه: از 173 تا 180 کلید واژه: سرطان پروستاتگوشتماهيماکيانمطالعه مورد - شاهدي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 19 : اندازه گیری سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در نمونه های دوغ عرضه شده در شهر تهران با روش HPLC نویسنده: وصال همايون,مرتضويان سيداميرمحمد*,محمدي عبدالرضا,اسمعيلي سعيده صفحه: از 181 تا 190 کلید واژه: سوربات پتاسيمبنزوات سديمدوغکروماتوگرافي مايع با کارآيي بالا مراجع: (0) استنادها: (3) بارگیری متن کامل: 20 : آماده سازی و ارزیابی ویژگی های امولسیون های تهیه شده بر پایه روغن گردو به روش سطح پاسخ نویسنده: همايونفال مينا,خداييان فرامرز*,موسوي سيدمحمد,حسيني پنجكي سيدمحمد صفحه: از 191 تا 199 کلید واژه: امولسيونپايداريروغن گردوروش سطح پاسخکدورت مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 21 : اثر آموزش مبتنی بر مدل مراحل تغییر بر مصرف منظم صبحانه و میان وعده ناسالم در دانش آموزان مدارس ابتدایی شهر قزوین نویسنده: محمدي زيدي عيسي,پاك پورحاجي آقا امير* صفحه: از 201 تا 210 کلید واژه: مدل مراحل تغييرآموزشمدارس ابتداييميان وعدهتغذيه سالم مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 22 : امکان جایگزینی تخم مرغ با آرد سویا و اختلاط آرد گندم با جوانه گندم تثبیت شده در تولید کیک روغنی نویسنده: نقي پور فريبا,مظاهري تهراني مصطفي,صحرائيان بهاره*,شيخ الاسلامي زهرا,سليماني مريم صفحه: از 211 تا 220 کلید واژه: تخم مرغآرد سوياجوانه گندمبافترنگ پوسته مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 23 : اثر جایگزینی بخشی از ماده خشک با ژلاتین بر خواص کاربردی ماست قالبی بدون چربی نویسنده: ابدالي سعيده,معتمدزادگان علي* صفحه: از 221 تا 229 کلید واژه: بافتکم کالريژلاتينماست قالبيويژگي هاي فيزيکوشيميايي مراجع: (0) استنادها: (1) بارگیری متن کامل: 24 : کم وزنی، کوتاه قدی و اضافه وزن در دانش آموزان مقطع راهنمایی شهر ایلام و عوامل موثر بر آن نویسنده: غلامي پري زاد اسكندر,رنجبر الهام,پورعباس احمد,عيوضي علي اشرف,غضنفري زينب*,اشرفي حافظ اصغر صفحه: از 231 تا 238 کلید واژه: کم وزنيکوتاه قدياضافه وزنمقطع راهنماييايلام مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 25 : کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی (مقاله مروری) نویسنده: فرجي محمد,فدوي قاسم* صفحه: از 239 تا 252 کلید واژه: نانو ذرات مغناطيسيتثبيت آنزيمخالص سازي پروتئينآناليز مواد غذايي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: