فهرست دوره های نشریه : 17 دوره سال 1400 سال 1399 سال 1398 سال 1396 سال 1395 دوره 13, شماره 61 دوره 13, شماره 60 دوره 13, شماره 59 دوره 13, شماره 58 دوره 13, شماره 57 دوره 13, شماره 56 دوره 13, شماره 55 دوره 13, شماره 54 دوره 13, شماره 53 دوره 13, شماره 52 دوره 13, شماره 51 دوره 13, شماره 50 سال 1394 سال 1393 سال 1392 سال 1391 سال 1390 سال 1389 سال 1388 سال 1387 سال 1386 سال 1385 سال 1384 سال 1383
فهرست مقالات نشریه: فصلنامه علوم و صنايع غذايي ایران, فروردين و ارديبهشت 1395, دوره 13, شماره 50 16 مقاله 1 : تاثیر رقم و آرد مالت تهیه شده از گندم بر بهبود خواص تکنولوژیک و حسی نان قالبی نویسنده: شيخ الاسلامي زهرا* صفحه: از 1 تا 10 کلید واژه: آرد مالتآلفا آميلازخواص ناننان قالبي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 2 : بررسی اثر افزودن سبوس گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری نویسنده: مرداني قهفرخي آزاده*,يارمند محمدسعيد صفحه: از 11 تا 21 کلید واژه: نان بربريسبوس گندمآناليز بافترنگارزيابي حسي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 3 : تاثیر هیدروکلوییدهای کتیرا و ثعلب بر خواص رئولوژیک خمیر و کیفیت نان بربری نویسنده: قرايي زهرا,عزيزي محمدحسين*,برزگر محسن,آقاقلي زاده رويا صفحه: از 23 تا 31 کلید واژه: اکستنسوگرافثعلبفارينوگرافکتيرانان بربري مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 4 : اثر عصاره رزماری بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش نویسنده: احمدي اقدم عفت,حصاري جواد*,آزادمرددميرچي صديف,جهانگيري فرج,بدبدک صمد صفحه: از 33 تا 39 کلید واژه: عصاره رزماريکرهآنتي اکسيدانپايداريترکيبات فنلي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 5 : کاربرد روش سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج رنگ از دانه آناتو به کمک امواج فراصوت نویسنده: يلمه محمود,حبيبي نجفي محمدباقر,فرهوش رضا,حسيني فرشته* صفحه: از 41 تا 51 کلید واژه: آناتورنگاستخراجامواج فراصوتروش سطح پاسخ مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 6 : مدل سازی و بهینه سازی عوامل موثر در خشک کردن بر خصوصیات کیفی تمشک سیاه (.Rabus fruticocus L) با روش سطح پاسخ نویسنده: يوسفي قاسم,امام جمعه زهرا*,كرمي زهره صفحه: از 53 تا 65 کلید واژه: ظرفيت جذب مجدد آبآنتوسيانينروش سطح پاسخمايکروويوتمشک مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 7 : بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی آب زغال اخته با استفاده از روش سطح پاسخ نویسنده: احمدي راد مريم,امام جمعه زهرا*,اسدي حسن صفحه: از 67 تا 78 کلید واژه: آب زغال اختهخشک کن پاششيروش سطح پاسخ مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 8 : بررسی میزان جذب روغن طی فرآیند سرخ کردن عمیق قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با فراصوت و آبگیری اسمزی نویسنده: عابدپور ليدا,دهقان نيا جلال* صفحه: از 79 تا 94 کلید واژه: سرخ کردن عميقفراصوتآبگيري اسمزيجذب روغن مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 9 : کیفیت میکروبی شیرهای پاستوریزه عرضه شده در منطقه غرب تهران (زمستان 1391) نویسنده: كوشكي محمدرضا,کوهي کمالي دهکردي پاليز* صفحه: از 115 تا 120 کلید واژه: شيرپاستوريزاسيونکيفيت ميکروبي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 10 : بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان های بربری و سنگک نویسنده: شفيعي معصومه,يارمند محمدسعيد*,امام جمعه زهرا صفحه: از 121 تا 131 کلید واژه: بسته بندي اتمسفر اصلاح شدهنان هاي مسطحبياتي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 11 : تاثیر اسانس پوست پرتقال به عنوان نگهدارنده طبیعی بر خصوصیات رئولوژیک، حسی و میکروبی کیک روغنی نویسنده: افشاريان طرقبه سونيا*,شيخ الاسلامي زهرا,عطايي صالحي اسماعيل صفحه: از 133 تا 143 کلید واژه: نگهدارنده طبيعيامواج فراصوتسوربات پتاسيمبار ميکروبيبافت مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 12 : بررسی ویژگی های کدوی خشک شده در طی فرآیند بازجذب آب در دماها و نسبت های مختلف ماده خشک به آب نویسنده: چراغي دهدزي سيما*,همدمي ناصر صفحه: از 145 تا 157 کلید واژه: نسبت ماده خشک به آبکدوحداکثر نيروتوانايي بازجذب آبظرفيت حفظ ماده خشک مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 13 : خواص کاربردی و فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri) نویسنده: علي نژاد مرجانه,معتمدزادگان علي*,رضايي مسعود صفحه: از 159 تا 169 کلید واژه: پروتئين هيدروليزشدهکوسه چانه سفيدخواص کاربرديفعاليت آنتي اکسيداني مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 14 : پیش بینی محتوای رطوبتی خشک شدن لایه نازک قارچ خوراکی به کمک شبکه های عصبی مصنوعی پس انتشار نویسنده: خوش تقاضا محمدهادي*,حسين زاده ساماني بهرام,فياضي ابراهيم,اميرنجات حامد صفحه: از 171 تا 182 کلید واژه: قارچ خوراکي دکمه ايخشک کردنمحتواي رطوبتيشبکه عصبي مصنوعي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 15 : بررسی اثر پری بیوتیک های بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر نویسنده: محبي زهرا,همايوني راد عزيز*,عزيزي محمدحسين,اصغري جعفرآبادي محمد,افشين پژوه رضا صفحه: از 183 تا 193 کلید واژه: پري بيوتيکبتاگلوکاننشاسته مقاوم به هضمفيبر رژيميرئولوژي خمير مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 16 : ارزیابی خواص ضد باکتریایی فیلم زیست فعال زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی نویسنده: كشيري محبوبه*,مقصودلو يحيي,خميري مرتضي,بهروز ربيع صفحه: از 195 تا 206 کلید واژه: بسته بندي ضد ميکروبيزئيناسانس مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: