فهرست دوره های نشریه : 12 دوره سال 1399 سال 1398 سال 1397 سال 1396 سال 1395 سال 1394 سال 1393 سال 1392 دوره 5, شماره 4 (پياپي 18) دوره 5, شماره 3 (پياپي 17) دوره 5, شماره 2 (پياپي 16) دوره 5, شماره 1 (پياپي 15) سال 1391 سال 1390 سال 1389 سال 1388
فهرست مقالات نشریه: فصلنامه نوآوري در علوم و فناوري غذايي (علوم و فناوري غذايي), تابستان 1392, دوره 5, شماره 2 (پياپي 16) 12 مقاله 1 : بررسی اثر افزودن سبوس برنج بر خواص رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی کیک روغنی نویسنده: غريب بي بالان سعدي*,عطاي صالحي اسماعيل,محمدي ثاني علي صفحه: از 1 تا 7 کلید واژه: سبوس برنجخواص رئولوژيکيترکيب شيمياييخمير کيککيک روغني مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 2 : ارزیابی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست چکیده سین بیوتیک به کمک روش سطح پاسخ نویسنده: توكلي فديهه مريم*,نجف نجفي مسعود,محمدي ثاني علي صفحه: از 9 تا 19 کلید واژه: ماست چکيدهپري بيوتيکپروبيوتيکسين بيوتيکلاکتو باسيلوس اسيدوفيلوس مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 3 : بررسی خصوصیات رویشی و فیزیکوشیمیایی 4 رقم جو استان گلستان نویسنده: عرب عامريان فاطمه*,بخش آبادي حميد,الهامي راد اميرحسين,قدس ولي عليرضا,ميرزايي حبيب اله,آرمين محمد صفحه: از 21 تا 27 کلید واژه: جوخصوصيات فيزيکوشيمياييرقمآنزيم بتاگلوکاناز مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 4 : تاثیر صمغ گوار به عنوان جایگزین چربی بر برخی خصوصیات شیمیایی و حسی ماست کم چرب نویسنده: سخاوتي زاده سعيد*,صادق زاده فر شيما صفحه: از 29 تا 38 کلید واژه: گوارماست کم چربآزمايشات شيميايي و حسيدي استيل مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 5 : مقایسه ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون در مناطق مختلف ایران نویسنده: آهنگربنادکوکي سمانه*,پيراوي ونک زهرا,حدادخداپرست محمدحسين,حسني بافراني عليرضا,صفافر حامد صفحه: از 39 تا 49 کلید واژه: اسيدهاي چربروغن زيتونگاز کروماتوگرافي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 6 : بررسی تاثیر میزان رطوبت بر خصوصیات فیزیکی ارقام نخود استان گلستان نویسنده: بخش آبادي حميد*,قدس ولي عليرضا,عبدالهي امير,رشيدزاده شيلان صفحه: از 51 تا 62 کلید واژه: ارقام نخودخصوصيات فيزيکيسطوح رطوبتويژگي هاي ثقلياصطکاک ايستايي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 7 : بهینه سازی فرآیند تولید عصاره انجیر به منظور کاربرد در جایگزینی ساکاروز نویسنده: كلانتري مريم*,نياكوثري مهرداد,شريفي اكرم صفحه: از 63 تا 68 کلید واژه: انجيرپارامترهاي رنگشيرين کننده طبيعيجايگزين ساکاروز مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 8 : بررسی و مقایسه برخی ویژگی های بیوفیزیکی پیاز زعفران باپوشش و بدون پوشش نویسنده: بختياري فاطمه*,سعيدي راد محمدحسين,كاراژيان حجت,شرايعي پروين,آريان فر اكرم صفحه: از 69 تا 81 کلید واژه: پياز زعفرانخواص هندسيخواص ثقليخواص اصطکاکيخواص آئروديناميکي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 9 : استفاده از اسمز در بهینه سازی فرآیند خشک کردن موز نویسنده: بهنام پريسا*,كاراژيان حجت,شهيدي نوقابي مصطفي,پرويني مهدي صفحه: از 83 تا 89 کلید واژه: آبگيري اسمزيموزجذب مواد جامدکاهش آب مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 10 : استخراج اینولین از گیاه دارویی کاسنی و بررسی اثرآن بر رشد Lactobacillus rhamnosus نویسنده: نهارداني منيره*,حسيني نژاد مرضيه,الهامي راد اميرحسين,پورفلاح زهرا صفحه: از 91 تا 100 کلید واژه: پري بيوتيکاينولينلاکتوباسيلوس رامنوسوسکاسني مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 11 : بررسی تاثیر غلظت های مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی نویسنده: پاسالار پروانه,سعادتمند سارا*,خاوري نژاد رمضانعلي صفحه: از 101 تا 107 کلید واژه: اندام باردهماکارونيپروتئين تک سلولي SCPضايعات کشاورزيPleurotus florida مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 12 : تاثیر پوشش های مرکب و فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز-پکتین حاوی اسیدآسکوربیک بر کارایی آبگیری اسمزی میوه «به» نویسنده: قنبرزاده بابك*,اكبريان مينا,صوتي خياباني محمود,دهقان نيا جلال صفحه: از 109 تا 120 کلید واژه: پوشش هاي خوراکيپلي ساکاريدفرايند اسمزطرح مرکب مرکزيبهينه سازيميوه به مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: