فهرست دوره های نشریه : 15 دوره سال 1399 سال 1398 سال 1397 سال 1396 سال 1395 سال 1394 سال 1393 سال 1392 سال 1391 دوره 7, شماره ضميمه شماره 4 (پي در پي 27) دوره 7, شماره 4 (پي در پي 29) دوره 7, شماره 3 (پي در پي 26) دوره 7, شماره 2 (پي در پي 25) دوره 7, شماره 1 (پي در پي 24) دوره 7, شماره 5 (ويژه نامه) دوره 7, شماره 5 سال 1390 سال 1389 سال 1388 سال 1387 سال 1386 سال 1385
فهرست مقالات نشریه: فصلنامه مجله علوم تغذيه و صنايع غذايي ايران, پاييز 1391, دوره 7, شماره 3 (پي در پي 26) 12 مقاله 1 : ارزیابی تاثیر مصرف روزانه دوغ غنی شده با ویتامین D و توام ویتامین D و کلسیم بر غلظت های سرمی فراورده های نهایی گلیکاسیون و لیپوپروتئین کم چگال اکسیده در مبتلایان به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی شاهددار نویسنده: طيبي نژاد نيما,نيستاني تيرنگ*,رشيدخاني بهرام,نيكويه بهاره,كلايي علي,شريعت زاده نسترن,زاهدي راد مليحه صفحه: از 1 تا 9 کلید واژه: 25- هيدروکسي ويتامين Dفراورده هاي نهايي گليکاسيونLDL اکسيدهغني سازيديابت نوع 2 مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 2 : اثر افزودن پودر دانه های خرفه بر ویژگی های شیمیایی، پروفایل اسیدهای چرب و کیفیت حسی نان نویسنده: فتح نژادكاظمي رزيتا,پيغمبردوست سيدهادي*,آزادمرددميرچي صديف,نعمتي محبوب,رافت سيدعباس,نقوي سعيد صفحه: از 11 تا 18 کلید واژه: خرفهآردناناسيد چربتوکوفرولکيفيت حسي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 3 : ارتباط الگوهای غذایی غالب با عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی در زنان نویسنده: حقيقت دوست فهيمه,زري باف فاطمه,آزادبخت ليلا,اسماعيل زاده احمد* صفحه: از 19 تا 30 کلید واژه: الگوهاي غذاييعوامل خطربيماري هاي قلبي عروقيزنان مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 4 : بررسی اثر دو گونه صمغ کتیرا بر برخی ویژگی های رئولوژیک، فیزیکی و حسی نوشیدنی شیر خرما نویسنده: كشتكاران مريم,محمدي فر محمدامين*,اسدي غلامحسين صفحه: از 31 تا 42 کلید واژه: شيرخرماشهد خرماصمغ کتيرارئولوژيارزيابي حسي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 5 : تاثیر مصرف تک مرحله ای مکمل کافئین بر غلظت سرمی کورتیزول، HSP72 و تعداد گویچه های سفید خون در مردان ورزشکار نویسنده: جمالي قراخانلو بهرام*,آمقاني اكرم,توفيقي اصغر,جمالي علي,شيري محمدرضا صفحه: از 43 تا 50 کلید واژه: کافئينکورتيزولHSP72گويچه هاي سفيد خونفعاليت هوازي و امانده ساز مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 6 : تاثیر درجه استخراج آرد، میزان آنزیم آسپارژیناز، دما و مدت زمان پخت بر تشکیل آکریلامید در نان سنگک نویسنده: واحدي حبيب,عزيزي محمدحسين*,كبارفرد فرزاد,برزگر محسن,حميدي اصفهاني زهره صفحه: از 51 تا 60 کلید واژه: آسپارژين آزادآکريلاميدآنزيم آسپارژينازنان سنگکLC/MS/MS مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 7 : ارزشیابی حسی و میزان پذیرش شیر غنی شده با کلسیم و ویتامین D از نظر کودکان دبستانی شهر تهران نویسنده: اميدوار نسرين,ابتهي ميترا*,نيستاني تيرنگ,حاجي فرجي مجيد صفحه: از 61 تا 67 کلید واژه: پذيرششير غني شده با کلسيم و ويتامين Dکودکان دبستانيارزشيابي حسي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 8 : اثر اسید آسکوربیک به همراه پوشش پروتئین آب پنیر بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال: ارزیابی بار میکروبی و ویژگی های شیمیایی نویسنده: خضري احمدآباد محمد,رضايي مسعود*,اجاق سيدمهدي صفحه: از 69 تا 78 کلید واژه: قزل آلاي رنگين کمانپوشش خوراکياسيد آسکوربيکافزايش ماندگاري مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 9 : مقایسه تاثیر مکمل های کربوهیدرات و کربوهیدرات - پروتئین بر سطوح پروتئین شوک گرمایی 72 (HSP72) طی فعالیت های تناوبی فوتبال نویسنده: هاشمي ايوب*,فرامرزي محمد,برقرار مريم,خازني علي,اماني صادق,بني طالبي ابراهيم صفحه: از 79 تا 88 کلید واژه: مکمل کربوهيدراتيمکمل کربوهيدرات - پروتئينپروتئين شوک گرمايي 72فعاليت هاي تناوبي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 10 : اثرات افزودن جوانه گندم بر ویژگی های شیمیایی، حسی، پخت و میکروبی پاستا نویسنده: شاكري واله,غياثي طرزي بابک*,قوامي مهرداد صفحه: از 89 تا 100 کلید واژه: پاستاجوانه گندمويژگي هاي حسيويژگي هاي پخت مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 11 : ارزیابی مقالات فارسی تغذیه ای در نشریات علمی - پژوهشی کشور طی سال های 89-1385: فرصتی برای تغییر سیاست پژوهش های تغذیه ای نویسنده: خوشنويسان فرناز,حاجي فرجي مجيد*,سالاركيا ناهيد,امين پور آزاده,راثي مريم,عباسقلي نرگس صفحه: از 101 تا 108 کلید واژه: تغذيهموضوعطراحي مطالعهنوع مقالهسياست گذاري مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 12 : تاثیر تغییرات توام pH و نمک کلسیم بر رفتار جریانی مخلوط صمغ های زانتان و ژلان نویسنده: همت زاده دستگردي سينوش,حجت الاسلامي محمد*,عيوض زاده اورنگ صفحه: از 109 تا 119 کلید واژه: صمغ زانتانصمغ ژلانرئولوژي پايانمک کلسيم مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: