فهرست دوره های نشریه : 16 دوره سال 1399 سال 1398 سال 1396 سال 1395 سال 1394 سال 1393 سال 1392 سال 1391 دوره 9, شماره 37 دوره 9, شماره 36 دوره 9, شماره 35 دوره 9, شماره 34 سال 1390 سال 1389 سال 1388 سال 1387 سال 1386 سال 1385 سال 1384 سال 1383
فهرست مقالات نشریه: فصلنامه علوم و صنايع غذايي ایران, زمستان 1391, دوره 9, شماره 37 14 مقاله 1 : مقادیر عناصر معدنی عمده در عضلات سه گونه از ماهیان جنوب دریای خزر نویسنده: تاجيك حسين*,پژوهي الموتي محمدرضا,زينالي فريبا,عصري رضايي سيامك صفحه: از 1 تا 7 کلید واژه: عناصر معدني عمدهعضلاتماهيجذب اتمي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 2 : جداسازی و شناسایی فلورلاکتیکی پنیر لیقوان از تولید تا رسیدن نویسنده: عدالتيان محمدرضا,حبيبي نجفي محمدباقر*,مرتضوي سيدعلي,نصيري محمدرضا,باسامي محمدرضا,هاشمي مجيد صفحه: از 9 تا 22 کلید واژه: باکتري هاي اسيد لاکتيکپنير ليقوانمراحل توليدپنير شير خام مراجع: (0) استنادها: (1) بارگیری متن کامل: 3 : مروری بر روش های سالم سازی سرد شیر نویسنده: رشتچي پريسا*,بزمي علي,الماسي هادي صفحه: از 23 تا 36 کلید واژه: سالم سازي سرد شيرفناوري فشار بالاميدان الکتريکي ارتعاشيميکروفيلتراسيونپرتودهي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 4 : بررسی افزودن آرد جو و لاکتوباسیلوس پلانتاروم (ATCC43332) بر خواص کیفی نان های تست نویسنده: موحد سارا*,ميرزايي ندا,احمدي چناربن حسين صفحه: از 37 تا 46 کلید واژه: آرد جواکستنسوگراففارينوگرافلاکتوباسيلوس پلانتارومنان تست مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 5 : بررسی ویژگی های میکروبی اسپاگتی حاوی آرد کامل سویا نویسنده: ناصحي بهزاد* صفحه: از 47 تا 56 کلید واژه: فرآورده خميريکلي فرمباسيلوسمخمرکپکشرايط فرآيند مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 6 : اثر دمای پاستوریزاسیون بر بافت و ویژگیهای حسی کنسرو خاویار تاسماهی ایرانی نویسنده: سالمي بهاره*,همدمي ناصر,نصيرپور علي صفحه: از 57 تا 65 کلید واژه: فرايند حرارتيخاوياربافتارزيابي حسي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 7 : اثر پوشش ژلاتینی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال نویسنده: تقي زاده اندواري قاسم,رضايي مسعود* صفحه: از 67 تا 76 کلید واژه: ماهي قزل آلا رنگين کمانپوشش ژلاتينيدماي يخچالدوره ماندگاري مراجع: (0) استنادها: (2) بارگیری متن کامل: 8 : تاثیر درصد ماده جامد محلول و دما بر خواص حرارتی - فیزیکی آب انار شفاف نویسنده: روستاپور اميدرضا*,جوكار اكبر,گازر حميدرضا,جوكار لادن صفحه: از 77 تا 91 کلید واژه: گرماي ويژهضريب هدايت حرارتيجرم حجميآب انار مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 9 : مطالعه اثرات بهداشتی مونولورین در لورک (غذای سنتی حاصل از آب پنیر) نویسنده: احساني علي,محمودي رزاق*,فيض اله بيگي حسين,رييسي مجتبي,هاشمي محمد,رضاييان احمد,زارع پيمان صفحه: از 93 تا 99 کلید واژه: لورکمونولورينپاتوژن هاي غذازادمحافظت کننده مراجع: (0) استنادها: (1) بارگیری متن کامل: 10 : تغییرات شیمیایی و حسی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) طی نگهداری به حالت انجماد (18oC-) نویسنده: خرمگاه مهدي,رضايي مسعود* صفحه: از 101 تا 107 کلید واژه: ماهي سفيدنگهداري به حالت انجمادتغييرات شيمياييخواص حسي مراجع: (0) استنادها: (3) بارگیری متن کامل: 11 : ارزیابی تغییرات رنگ آب نارنج حاصل از مراحل مختلف تولید در طی نگهداری نویسنده: منتظر زهرا,نياكوثري مهرداد* صفحه: از 109 تا 121 کلید واژه: آب نارنجتغييرات رنگمتا بي سولفيت سديمسيستم رنگ سنجي هانترانبارگذاري مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 12 : ارزیابی فاکتورهای موثر بر خواص مکانیکی، کدورت و نفوذپذیری نسبت به بخار آب فیلم های خوراکی بر پایه صمغ تراگاکانت با استفاده از روش پاسخ سطح نویسنده: رضايي تقي آبادي مريم,مفتون آزاد ندا*,بديعي فوژان,حسيني سيدابراهيم صفحه: از 123 تا 134 کلید واژه: کتيراخواص مکانيکينفوذپذيري به بخار آبکدورتروش سطح پاسخ مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 13 : تاثیر نوع رنت، ظرف نگهداری و زمان رسیدن بر ویژگی های میکروبی و فیزیکو شیمیایی پنیر محلی کردی نویسنده: هاشمي مجيد,طباطبايي يزدي فريده,ياورمنش مسعود,ميلاني الناز*,پاسبان آتنا صفحه: از 135 تا 147 کلید واژه: پنير کرديرنتويژگي هاي ميکروبيويژگي هاي فيزيکوشيمياييظرف نگهداري مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 14 : بررسی ویژگی های میکروبیولوژیک نوشیدنی شیری تخمیری پروبیوتیک حاوی اسید پروپیونیک در پایان تخمیر و طی نگهداری یخچالی نویسنده: فرهادي شهلا,خسروي داراني كيانوش*,مشايخ مرتضي,مرتضويان سيداميرمحمد,محمدي عبدالرضا,شهراز فرزانه صفحه: از 147 تا 155 کلید واژه: پروبيوتيکپروپيوني باکتريوم فرئودنريچي يي زيرگونه شرماني ييلاکتوباسيلوس اسيدوفيلوسنوشيدني شيري تخميريويژگي هاي ميکروبيولوژيک مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: