فهرست دوره های نشریه : 16 دوره سال 1400 سال 1399 سال 1398 سال 1396 سال 1395 سال 1394 سال 1393 سال 1392 سال 1391 سال 1390 سال 1389 سال 1388 دوره 5, شماره 2 (نيمه دوم) دوره 5, شماره 1 (نيمه اول) سال 1387 سال 1386 سال 1385 سال 1384
فهرست مقالات نشریه: فصلنامه پژوهشهاي علوم و صنايع غذايي ايران, 1388, دوره 5, شماره 2 (نيمه دوم) 9 مقاله 1 : تاثیر بسته های محتوی نانوذرات نقره بر مشخصه های میکروبی و ظاهری زرشک در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی نویسنده: ولي پورمطلق ناصر*,حامدموسويان محمدتقي,مرتضوي سيدعلي صفحه: از 75 تا 87 کلید واژه: زرشکبسته هاي نانو سيلورنانو ذرات نقرهميکروارگانيزمخاصيت ضد ميکروبيپلي اتيلن مراجع: (0) استنادها: (1) بارگیری متن کامل: 2 : بررسی برخی خصوصیات مهندسی دانه بارهنگ نویسنده: رضوي سيدمحمدعلي*,زاهدي يونس,مهدويان مهر هادي صفحه: از 88 تا 96 کلید واژه: دانه بارهنگابعاددانسيتهزاويه ريپوزضريب اصطکاک مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 3 : مطالعه اثر تیمار پراکسید هیدروژن و pH برروی کیفیت رنگ و ریز ساختار بافت فیله ماهی کپور معمولی ماده و ژل سوریمی تهیه شده از آن نویسنده: جعفرپور سيدعلي*,گرسيکا اليزابت,لئونارد برايان صفحه: از 97 تا 107 کلید واژه: پراکسيد هيدروژنخمير ماهيرنگقابليت نگهداري آبريز ساختار مراجع: (0) استنادها: (1) بارگیری متن کامل: 4 : تاثیر فرآیند خشک کردن نهایی با مایکروویو و هوای داغ بر پارامترهای خشک کردن انگور خشک شده نویسنده: ده بوره راضيه,اسماعيلي محسن* صفحه: از 108 تا 122 کلید واژه: خشک کردن نهاييخشک کرده انگورمدلسازيمايکروويو مراجع: (0) استنادها: (1) بارگیری متن کامل: 5 : بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی برکینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی سیب زمینی با استفاده از تحلیل حساسیت مبتنی بر شبکه های عصبی مصنوعی نویسنده: اميريوسفي محمدرضا*,محبي محبت صفحه: از 123 تا 135 کلید واژه: سيب زمينيآبگيري اسمزيتحليل حساسيتشبکه عصبي مصنوعي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 6 : بررسی خصوصیات روغن و ترکیب دانه در تعدادی از لاین ها و واریته های گلرنگ نویسنده: احمدزاده صفورا*,كديور مهدي,سعيدي قدرت اله صفحه: از 136 تا 150 کلید واژه: گلرنگژنوتيپ اصلاحيمحتواي روغنخواص فيزيکوشيميايي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 7 : اثر شرایط مختلف میدان های الکتریکی پالسی قوی بر استخراج قند از چغندر قند نویسنده: مسكوكي عبدالمجيد*,اشتياقي محمدنقي صفحه: از 151 تا 162 کلید واژه: فرآيند هاي غير حرارتيميدان هاي الکتريکي پالسيچغندر قندتخريب سلولي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 8 : مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی نان گندم حاوی جو بدون پوشینه با نان گندم حاوی جو پوشینه دار نویسنده: پورمحمدي کيانا*,اعلمي مهران,شاهدي باغ خندان محمد,صادقي ماهونك عليرضا صفحه: از 163 تا 171 کلید واژه: جو بدون پوشينهجو پوشينه دارنان حجيمويژگي هاي فيزيکوشيمياييبياتي مراجع: (0) استنادها: (1) بارگیری متن کامل: 9 : تاثیر داشتن اطلاعات تغذیه ای بر نظریات مشتریان در مورد کیفیت کیک جوانه گندم نویسنده: مجذوبي مهسا*,داراب زاده نازنين صفحه: از 172 تا 180 کلید واژه: فرهنگ غذايياطلاعات تغذيه ايبسته بندينظرات مشتريغذاي سالمکيک جوانه گندم مراجع: (0) استنادها: (1) بارگیری متن کامل: