فهرست دوره های نشریه : 17 دوره سال 1400 دوره 18, شماره 114 دوره 18, شماره 113 دوره 18, شماره 112 دوره 18, شماره 111 دوره 18, شماره 110 سال 1399 سال 1398 سال 1396 سال 1395 سال 1394 سال 1393 سال 1392 سال 1391 سال 1390 سال 1389 سال 1388 سال 1387 سال 1386 سال 1385 سال 1384 سال 1383
فهرست مقالات نشریه: فصلنامه علوم و صنايع غذايي ایران, مرداد 1400, دوره 18, شماره 114 30 مقاله 1 : جداسازی و شناسایی عوامل میکروبی ایجاد کننده لکه زرد در کالباس مرغ به روش های مبتنی بر کشت و مولکولی نویسنده: سرادقی توپکانلو عاطفه,شهیدی فخری*,جوادمنش علی,مرتضوی سیدعلی,وریدی محمدجواد,روشنک سحر صفحه: از 1 تا 14 کلید واژه: جداسازیشناساییلکه زردکالباستعیین توالی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 2 : شناسایی آفلاتوکسین M1 در شیر به کمک آپتاسنسور الکتروشیمیایی مبتنی بر الکترود صفحه-چاپی و روش ولتامتری چرخه ای نویسنده: احمدی سیده فاطمه,حجت الاسلامی محمد*,کیانی حسین,مولوی هومان,احمدی سیده خدیجه صفحه: از 15 تا 23 کلید واژه: آپتاسنسوربیوسنسور الکتروشیمیایینانو ذرات طلانانو ذرات مغناطیسیولتامتری چرخه ای مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 3 : اسانس کندر (Boswellia sacra): قدرت آنتی اکسیدانی و اثر ضدقارچی آن بر تعدادی از سویه های عامل فساد میوه توت فرنگی نویسنده: رحمتی جنیدآباد مصطفی*,علیزاده بهبهانی بهروز صفحه: از 25 تا 34 کلید واژه: کندراسانستوت فرنگیفساد قارچیضدقارچآنتی اکسیدان مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 4 : اثر پلاسمای سرد بر خصوصیات ساختاری و رئولوژیکی صمغ گوار نویسنده: فاضلی فاطمه,فرهمندفر رضا*,صحبت زاده فرشاد صفحه: از 35 تا 44 کلید واژه: آنالیزFTIRپلاسمای سردصمغ گوارویژگی های رئولوژیکی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 5 : تاثیر بسته بندی با فیلم خوراکی نشاسته ساگو حاوی عصاره گیاه پنیرباد بر خواص کیفی فیله مرغ نویسنده: علی زاده زهرا,سرحدی حمید*,شهدادی فاطمه صفحه: از 45 تا 55 کلید واژه: نشاسته ساگوپنیربادفیلم خوراکیزمان ماندگاریفیله مرغ مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 6 : بررسی جایگزینی شکر و چربی با عصاره ی مالت و اینولین در تولید سیروپ رژیمی به کار رفته در بستنی پروبیوتیک نویسنده: جانقربان الناز,گلی محمد* صفحه: از 57 تا 71 کلید واژه: سیروپ رژیمیعصاره مالتاینولینبستنی پروبیوتیکخواص فیزیکوشیمیاییخواص حسی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 7 : ارزیابی فعالیت شیمیایی و اثر ضدقارچی اسانس پنج انگشت (Vitex agnus-castus) بر پنی سیلیوم دیجیتاتوم و پنی سیلیوم ایتالیکوم عامل کپک زدگی میوه پرتقال نویسنده: رحمتی جنیدآباد مصطفی*,علیزاده بهبهانی بهروز صفحه: از 73 تا 82 کلید واژه: پرتقالکپک زدگیاسانسگیاه پنج انگشتفعالیت ضد اکسایشیاثر ضدقارچی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 8 : بررسی ویژگی های رئولوژیکی، بافتی، حسی و رنگی ژله سیب غنی شده با جلبک اسپیرولینا نویسنده: آزادفلاح سمیه,کفیلی تیوا* صفحه: از 83 تا 94 کلید واژه: ژله سیببافتویژگی های رئولوژیکیاسپیرولینا مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 9 : غیر فعال سازی غیر حرارتی آنزیم پراکسیداز کدو سبز: مدل سازی سطح پاسخ تاثیر اسانس های زیره، رازیانه و میخک نویسنده: آقاجانی نرجس,دارائی گرمه خانی امیر* صفحه: از 95 تا 107 کلید واژه: کدو سبزغیر فعال سازی آنزیم پراکسیدازاسانس زیرهاسانس میخکاسانس رازیانه مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 10 : بررسی اثر آنزیم تریپسین و باکتری های پروبیوتیک و بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ نویسنده: ناطقی لیلا*,صادقیان لودریجه بهنام,زارعی فاطمه صفحه: از 109 تا 120 کلید واژه: باکتری های پروبیوتیکپپتیدهای زیست فعالزنده مانیدوغ مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 11 : اثر پوشش خوراکی تهیه شده از صمغ دانه مرو بر سینتیک تغییرات رنگ و سطح برش های بادمجان طی فرآیند سرخ کردن نویسنده: اسدنهال محمدامین,صالحی فخرالدین,رسولی مجید* صفحه: از 121 تا 131 کلید واژه: روشناییسرخ کردن عمیقشاخص های رنگیمدل سازی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 12 : بررسی اثر حلال و روش استخراج بر محتوی فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ مورینگا الیفرا (Moringa oleifera) نویسنده: عسگری کفرانی عباس*,فضیلتی محمد,ناظم حبیب اله صفحه: از 133 تا 145 کلید واژه: مورینگا الیفرافنلفلاونوئیدDPPHفعالیت آنتی اکسیدانی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 13 : بررسی اثر اسانس نعناع فلفلی و عصاره پنیرک به عنوان نگهدارنده طبیعی بر خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی سس مایونز نویسنده: صفی اقدم مهسا,علی زاده آیناز*,صوفی میترا صفحه: از 147 تا 158 کلید واژه: بنزوات سدیمپنیرکسس مایونزضدمیکروبینعناع فلفلی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 14 : مطالعه اثر عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) بر محتوای آکریل آمید و خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده نویسنده: سروش فرد آمنه,روفه گری نژاد لیلا*,صوفی میترا صفحه: از 159 تا 168 کلید واژه: آکریل آمیدسیب زمینی سرخ شدهعصاره زرد چوبه مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 15 : بررسی تاثیر نانو ذرات اکسیدروی و بتاگلوکان بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر ژلاتین در طی نگهداری فیله مرغ نویسنده: شرافتخواه آذری شهین,علی زاده آیناز*,روفه گری نژاد لیلا,آصفی نارملا,همیشه کار حامد صفحه: از 169 تا 180 کلید واژه: فیلم نانوبیوکامپوزیتژلاتیننانواکسید رویبتاگلوکانفیله مرغ مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 16 : مدلسازی ماندگاری پسته تازه رقم بادامی پوشش دهی شده با کیتوزان در شرایط بسته بندی اتمسفر اصلاح شده نویسنده: رضاییان عطار فرناز,صداقت ناصر*,یگانه زاد سمیرا,پاسبان آتنا,حصاری نژاد محمدعلی صفحه: از 181 تا 194 کلید واژه: ارزیابی حسیبسته بندی اتمسفر اصلاح شدهپسته تازهبافتماندگاری مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 17 : بهینه سازی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی LAFTI-L26 و خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند طعم دار قالبی حاوی شیره انگور نویسنده: رضائیان مینا,امیری صابر* صفحه: از 195 تا 208 کلید واژه: بیوماستشیره انگورویژگی های کیفیلاکتوباسیلوس کازئی LAFTI-L26زنده مانی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 18 : بررسی امکان بهبود خصوصیات کمی و کیفی نان تست با استفاده از خمیرترش تهیه شده از نوشیدنی کامبوجا و شیر سویا و آغازگرهای لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتوباسیلوس پلانتاروم نویسنده: زارع گاچی صحرا,نقی پور فریبا*,غیاثی طرزی بابک صفحه: از 209 تا 223 کلید واژه: خمیرترشنوشیدنی کامبوجانان حجیمشیر سویالاکتوباسیلوس مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 19 : بررسی تاثیر استفاده از پودر عصاره چوبک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر یخ نویسنده: خسروشاهی سارا,حصاری نژاد محمدعلی*,دیدار زهره,وظیفه دوست محسن صفحه: از 225 تا 235 کلید واژه: شیر یخعصاره چوبکویژگی های فیزیکیافزایش حجمارزیابی حسی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 20 : مدل سازی سطح پاسخ تغییرات افت وزن، ویتامین ث و ویژگی های رنگی دانه های انار (رقم شهسوار یزدی) طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ نویسنده: آقاجانی نرجس*,دارائی گرمه خانی امیر,هدایتی دزفولی امید صفحه: از 237 تا 250 کلید واژه: افت وزنانار دانخشک کردن فرو سرخروش سطح پاسخ مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 21 : بررسی اثر افزودن هیدروکلویید ها بر خواص رئولوژیکی و شیمیایی ارقام برنج با آمیلوز بالا نویسنده: متحدی آذر,طایفه ماندانا*,حبیبی فاطمه,فدایی لیلی صفحه: از 251 تا 262 کلید واژه: آرد برنجپکتینزانتانگوارهیدروکلوئیدویسکوزیته مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 22 : شبیه سازی چروکیدگی و انتقال رطوبت و حرارت در خشک کردن چغندر لبویی نویسنده: مقصودلوکمالی دانیال,اسماعیلی قدیر,شهیدی سیداحمد*,مقصودلوکمالی دنیا صفحه: از 263 تا 275 کلید واژه: انتقال جرمانتقال حرارتتفاضل محدودچروکیدگیچغندر لبویی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 23 : ماست کم چرب فراسودمند غنی شده با آرد دانه بزرک نویسنده: فتوحی فرناز,منافی دیزج یکان مهناز* صفحه: از 277 تا 289 کلید واژه: آرد دانه بزرکماست کم چربفراسودمندغنی سازی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 24 : بررسی کینتیک جوانه زنی و رشد شعاعی کپک آسپرژیلوس فومیگاتوس جدا شده از کیک روغنی تحت شرایط مختلف فعالیت آبی و دما نویسنده: نخچیان حسن,طباطبایی یزدی فریده*,مرتضوی سیدعلی,محبی محبت صفحه: از 291 تا 303 کلید واژه: جوانه زنیفعالیت آبیکپککیکمدل سازی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 25 : بهینه سازی استخراج ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک بی دانه با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی نویسنده: طیبی راد فاطمه,بخش آبادی حمید*,رشیدزاده شیلان صفحه: از 305 تا 317 کلید واژه: آنتوسیانیناستخراجزرشکمیدان الکتریکی پالسی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 26 : بررسی محتوای پروتئینی و ارتباط فعالیت آنزیمی با اثر ضد میکروبی نمونه های عسل ایرانی نویسنده: نقادیان مقدم محدثه,محمودی خالدی الهه* صفحه: از 319 تا 332 کلید واژه: عسل های ایرانیفعالیت ضد باکتریاییگلوکزاکسیدازاینورتازآمیلاز مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 27 : تاثیر افزودن عصاره چای سبز و استویا به نوشیدنی کامبوجا بر خواص فیزیکو شیمیایی و آنتی اکسیدانی آن نویسنده: فریدونی حانیه,حسینمردی فاطمه*,مهدی خانی شادی صفحه: از 333 تا 347 کلید واژه: استویاکامبوجاعصاره چای سبز مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 28 : بررسی ویژگی های رئولوژیکی ماست غنی شده حاوی پودر کدوحلوایی نویسنده: جوهری سیمین دخت,حسینی قابوس سیدحسین*,شاهی طاهر صفحه: از 349 تا 358 کلید واژه: اسیدیتهالاستیککدوحلواییماستویسکوالاستیک مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 29 : مطالعه تاثیر کود نیتروژن و فرایند نیم جوش کردن بر محتوای فلزات سنگین دانه برنج نویسنده: نصراله زاده آذین,قربانی حسن سرایی آزاده*,امیری ابراهیم,حبیبی فاطمه صفحه: از 359 تا 370 کلید واژه: برنجنیتروژننیم جوشفلزات سنگینخیساندنبخاردهی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 30 : بررسی اثر آنتی اکسیدانی، آنتی باکتریالی و ضد قارچی پوشش های خوراکی حاوی عصاره درمنه شرقی (Artemisia scoparia waldst&Kit) در همبرگر و افزایش ضریب سلامتی فراورده تولید شده نویسنده: کریمخانی محمدمهدی*,باقری ثالث هادی صفحه: از 371 تا 379 کلید واژه: آنتی اکسیدانیآنتی باکتریالیضد قارچیدرمنه شرقیافزایش ضریب سلامتی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: