فهرست دوره های نشریه : 17 دوره سال 1400 دوره 18, شماره 114 دوره 18, شماره 113 دوره 18, شماره 112 دوره 18, شماره 111 دوره 18, شماره 110 سال 1399 سال 1398 سال 1396 سال 1395 سال 1394 سال 1393 سال 1392 سال 1391 سال 1390 سال 1389 سال 1388 سال 1387 سال 1386 سال 1385 سال 1384 سال 1383
فهرست مقالات نشریه: فصلنامه علوم و صنايع غذايي ایران, تیر 1400, دوره 18, شماره 113 30 مقاله 1 : تاثیر صمغ زانتان و کربوکسی متیل سلولز روی خواص فیزیک و شیمیایی و حسی نان باگت نویسنده: ناطق لیلا*,رضایی مهشید صفحه: از 1 تا 17 کلید واژه: صمغ زانتانصمغ کربوکسی متیل سلولزنان باگت مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 2 : تاثیر نوع حلال بر قدرت آنتی اکسیدانی، میزان فنل و فلاونوئید گیاه Postia puberula نویسنده: همتی حسن گاویار پروانه,امیری حمزه* صفحه: از 19 تا 27 کلید واژه: DPPHبتاکاروتن-لینولئیک اسید فنلفلاونوئیداتانولمتانول مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 3 : طراحی سنسور نوین بر پایه نانوذره گرافن-کوانتوم دات برای آنالیز رنگ خوراکی سانست یلو نویسنده: گلچهرگان مهدی,فرهمندفر رضا*,شبانی نوش آبادی مهدی,کریمی مله حسن صفحه: از 29 تا 39 کلید واژه: آنالیز نمونه های غذاییرنگ خوراکیولتامتریمایع یونینانوذره گرافن-کوانتم داتسانست یلو مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 4 : بررسی تاثیر پوشش نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی در صمغ کتیرا و اعمال امواج UV-c بر ویژگی های کیفی ماش جوانه زده نویسنده: افتخاری لیلا,عباسی هاجر*,جهادی مهشید صفحه: از 41 تا 57 کلید واژه: ماش جوانه زدهاسانس آویشنصمغ کتیراامواج UV-cنانوامولسیون مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 5 : بررسی تاثیر روش تولید فیلم (کامپوزیت یا دولایه) و نسبت بیوپلیمرها بر خصوصیات فیزیک و شیمیایی فیلم فعال کیتوزان-ایزوله پروتئین آب پنیر به روش سطح پاسخ نویسنده: حسین زاده خورشید,خسروشاهی اصل اصغر,علی زاده خالدآبادی محمد,الماسی هادی* صفحه: از 59 تا 75 کلید واژه: فیلم زیست تخریب پذیرکامپوزیتلامیناسیونریزساختارخواص مکانیکیبهینه سازی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 6 : بررسی کارایی شبکه های عصبی مصنوعی در پیش بینی ویژگی های فیزیکی، رئولوژیکی و رنگ سنجی نانوذرات کیتوزان نویسنده: آل حسینی الهام,جعفری سیدمهدی*,شهیری طبرستانی هدی صفحه: از 77 تا 90 کلید واژه: نانوذرات کیتوزانمدل پرسپترون چند لایهمدل تابع پایه شعاعیویژگی های فیزیکیپارامترهای رنگ سنجی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 7 : بررسی اثر اینولین بر زنده مانی سویه لاکتوباسیلوس فرمنتوم 17-4 در بستنی عملگرا و ارزیابی ویژگی های میکروبی و فیزیک و شیمیایی آن نویسنده: جوینده حسین*,علیزاده بهبهانی بهروز,نوشاد محمد صفحه: از 91 تا 100 کلید واژه: بستنیلاکتوباسیلوس فرمنتوماینولینفراسودمند مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 8 : غنی سازی غذای انرژی زا با استفاده از صمغ های بومی ایران نویسنده: رازجو امیرحسین,عزیزخانی مریم*,اسماعیل زاده کناری رضا صفحه: از 101 تا 108 کلید واژه: دانه شاهیزدوصمغغنی سازیمواد معدنیویتامین مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 9 : تاثیر پوشش آلوئه ورا-لیمونن و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات پس از برداشت خیار (رقم نگین) نویسنده: ملکی گیسو,سالمی بهاره,صداقت ناصر* صفحه: از 109 تا 120 کلید واژه: اسانس لیموننبسته بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP)پوشش آلوئه وراخیار مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 10 : بهینه سازی سطوح مصرف پوره سیب زمینی شیرین، اینولین و قند مایع خرما به منظور بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پریبیوتیکی به روش سطح پاسخ نویسنده: میرزایی داوود,پدرام نیا احمد*,جلالی مهدی صفحه: از 121 تا 134 کلید واژه: سس کچاپپوره سیب زمینی شیریناینولینقند مایع خرما مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 11 : تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر سینتیک خشک شدن، مدلسازی ریاضی، کمیت و کیفیت اسانس آویشن نویسنده: کرمی حامد,نجات لرستانی علی*,تحویلیان رضا صفحه: از 135 تا 146 کلید واژه: اسانسآویشنروش های خشک کردنخشک کن هیبریدیGcMs مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 12 : بررسی مقادیر آلومینیوم در رب های انار و آلوچه سنتی استان گیلان نویسنده: مهرگان نیکو علیرضا*,پورفرزاد امیر,غیبی سیامک صفحه: از 147 تا 156 کلید واژه: رب اناررب آلوچهآلومینیومجذب اتمیظروف فرآوری مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 13 : بررسی تاثیر پوشش دهی با صمغ فارسی حاوی روغن شاهدانه بر تغییرات جرم و حجم انگور با استفاده از سیستم های بینایی ماشین و یادگیری ماشین نویسنده: گنجلو علی,زندی محسن*,بی مکر ماندانا,قره باغی ابوالفضل صفحه: از 157 تا 172 کلید واژه: پوشش دهیپردازش تصویرماشین بردار پشتیبانشبکه عصبی مصنوعیپیش بینی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 14 : خواص شیمیایی اسانس استخراج شده از بذر و برگ مورینگا پرگرینا به روش کلونجر به همراه پیش تیمار فراصوت نویسنده: جعفری آنیسا,مصلحی شاد مریم*,غنوی زهره صفحه: از 173 تا 185 کلید واژه: مورینگا پرگرینااسانسخاصیت آنتی اکسیدانیمهار آنزیم آلفا گلوکوزیدازفعالیت ضد میکروبی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 15 : سنتز فیلم های بیوکامپوزیت بر پایه کازئینات سدیم تقویت شده با صمغ های ژلان و فارسی و ارزیابی ویژگی های فیزیک و مکانیکی و مورفولوژی آن نویسنده: محسن زاده محمد*,علیزاده ثانی محمود,مالکی محمد,عزیزی لعل آبادی مریم,رضاییان دلویی رویا صفحه: از 187 تا 196 کلید واژه: فیلم زیست تخریب پذیرکازئینات سدیمصمغ ژلانصمغ فارسیمقاومت مکانیکی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 16 : ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و خصوصیات کمی و کیفی نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد ارزن نویسنده: رفیع هادی,قیافه داوودی مهدی* صفحه: از 197 تا 209 کلید واژه: نان بربریآرد ارزنصمغ گوارصمغ گزانتانخصوصیات فارینوگرافی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 17 : بررسی خواص آنتی میکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره اکالیپتوس و کاربرد آن در تولید فیلم نشاسته سیب زمینی جهت بسته بندی گوشت نویسنده: حبیبی نجفی مسعود,حسینی سیدابراهیم*,یاسینی اردکانی سیدعلی,خوشخو ژاله,مورکی نرگس صفحه: از 211 تا 224 کلید واژه: عصارهاکالیپتوسنشاسته سیب زمینیآنتی میکروبیآنتی اکسیدانیگوشت مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 18 : استخراج روغن از سیاه دانه همراه با گیاه رزماری با روش پرس سرد و بررسی برخی از ویژگی های کیفی آن نویسنده: افخمی سرای ابراهیم,آزادمرد دمیرچی صدیف*,قره خانی مهدی صفحه: از 225 تا 232 کلید واژه: اکسیداسیونپایداری اکسیداسیونیکیفیتگیاهان دارویی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 19 : بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و مورفولوژی فیلم آلژینات کلسیم پوشش داده شده با روغن آفتاب گردان و یا چربی پیه گاو نویسنده: نهچیری نرگس,امیری صدیقه*,رادی محسن صفحه: از 233 تا 245 کلید واژه: فیلم خوراکیپوشش دهیآلژینات کلسیمروغن آفتاب گردانچربی پیه گاو مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 20 : بهینه سازی فرمولاسیون کیک رژیمی با استفاده از غلظت های متفاوت صمغ فارسی و شیرین کننده مالتیتول نویسنده: فاقعی شهربابکی محمد,شهاب لواسانی علیرضا*,زند نازنین صفحه: از 247 تا 259 کلید واژه: شکرصمغ فارسیکیکمالتیتول مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 21 : بهبود ماندگاری و خصوصیات کیفی دونات تخمیری با استفاده از آنتی اکسیدان های استخراج شده از گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در مقایسه با آنتی اکسیدان تجاری نویسنده: عرب شیرازی شهره,پدرام نیا احمد*,سعیدی اصل محمدرضا,نقی پور فریبا,توکلی پور حمید صفحه: از 261 تا 271 کلید واژه: دوناتگیاه نوروزکفعالیت آنتی اکسیدانیپایداری اکسیداتیوماندگاری مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 22 : کاربرد صمغ زانتان، کربوکسی متیل سلولز و کنسانتره پروتئین آب پنیر در فرمولاسیون و بهبود خواص خامه قنادی کم چرب نویسنده: لک زاده لیلا*,نصراصفهانی سجاد صفحه: از 273 تا 287 کلید واژه: خامه قنادیجایگزین های چربیکنسانتره پروتئین آب پنیرکربوکسی متیل سلولزصمغ زانتاناورران مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 23 : بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره قسمت های مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه نویسنده: جعفرپور درنوش*,هاشمی سیدمحمدباقر,قائدی اعظم صفحه: از 289 تا 299 کلید واژه: آنتی اکسیدانزعفرانعصاره اتانولیخامه مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 24 : بررسی گروه های عاملی زیست فعال، قدرت آنتی اکسیدانی، فنول و فلاونوئید کل عصاره فلفل دلمه ای قرمز نویسنده: نمازی پگاه,برزگر حسن*,علیزاده بهبهانی بهروز,مهرنیا محمدامین صفحه: از 301 تا 311 کلید واژه: عصارهفلفل قرمز دلمه ایفعالیت آنتی اکسیدانینگهدارنده طبیعی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 25 : اثر صمغ دانه ریحان و شاهی بر خصوصیات رئولوژیکی، بافت و رنگ خمیر ماهی فیتوفاگ نویسنده: معتمدزادگان علی,گرجیان هایده*,مشتاقی فرخی ندا,خسروی راد تندیس صفحه: از 313 تا 328 کلید واژه: خمیر ماهیصمغ دانه ریحانصمغ دانه شاهیخواص رئولوژیکیبافت مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 26 : بررسی ویژگی های حسی، رئولوژیکی و زنده مانی باکتری ها در دسر خرمایی پروبیوتیک نویسنده: مهدی زاده نگین,سرحدی حمید*,شهدادی فاطمه صفحه: از 329 تا 337 کلید واژه: دسر لبنیشیره خرماخواص رئولوژیکیزنده مانی باکتری های پوبیوتیک مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 27 : کاربرد روش جدید استخراج جفت شده به کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا برای پایش آنتی بیوتیک های تتراسایکلینی در شیر گاو نویسنده: راثی حافظ,افشارمقدم محمدرضا,خندقی جلیل* صفحه: از 339 تا 349 کلید واژه: تتراسایکلینشیرمیکرواستخراج فاز جامد پخشیکروماتوگرافی مایع با کارایی بالا مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 28 : اثر آرد تریتیکاله و بتاگلوکان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان بربری نویسنده: محترمی فروغ*,طالبی انیس,بنایی کیا پگاه صفحه: از 351 تا 361 کلید واژه: نان بربریظرفیت آنتی اکسیدانیکالریفیبر مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 29 : مدل سازی ریاضی لایه نازک سیر در خشک کن هوای داغ و تحت خلاء نویسنده: سهرابی فریبا,آصفی نارملا*,سالم ارمغان صفحه: از 363 تا 375 کلید واژه: سیرخشک کن تحت خلاءخشک کن هوای داغضریب نفوذ رطوبتانرژی فعال سازی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 30 : غنی سازی بیسکویت با پروتئین جهت بهبود اثرات سلامتی بخش نویسنده: سالم ارمغان,آل حسینی الهام,جعفری سیدمهدی* صفحه: از 377 تا 387 کلید واژه: بیسکویتپروتئین سویاکنسانتره پودر آب پنیرغنی سازی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: