فهرست دوره های نشریه : 17 دوره سال 1400 دوره 18, شماره 114 دوره 18, شماره 113 دوره 18, شماره 112 دوره 18, شماره 111 دوره 18, شماره 110 سال 1399 سال 1398 سال 1396 سال 1395 سال 1394 سال 1393 سال 1392 سال 1391 سال 1390 سال 1389 سال 1388 سال 1387 سال 1386 سال 1385 سال 1384 سال 1383
فهرست مقالات نشریه: فصلنامه علوم و صنايع غذايي ایران, خرداد 1400, دوره 18, شماره 112 30 مقاله 1 : اثر مراحل پلاسیدن، مالش دهی، تخمیر و خشک کردن چای سیاه گیلانی بر محتوای فنولی و خواص آنتی اکسیدانی آن نویسنده: فرهمندفر رضا*,عظیمی نژاد حدیث صفحه: از 1 تا 10 کلید واژه: آنتی اکسیدانتخمیرچایفرآوریگیلان مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 2 : بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی شیر طعم دار پروبیوتیک با استفاده از باسیلوس کواگولانس و شیره انگور نویسنده: کاظم علیلو نسیم,امیری صابر,رضازادباری محمود*,دودانگه صونا صفحه: از 11 تا 19 کلید واژه: باسیلوسکواگولانسشیر پروبیوتیکشیر طعم دارشیره انگور مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 3 : اثر پوشش های خوراکی بر تغییرات رنگ و سطح برش های زردآلو هنگام خشک شدن در سامانه فروسرخ نویسنده: ساترابی مریم,صالحی فخرالدین*,رسولی مجید صفحه: از 21 تا 30 کلید واژه: پرتودهی فروسرخشاخص های رنگیصمغ دانه بالنگوگزانتان مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 4 : بررسی اثر آب زدایی اسمزی با شربت سکنجبین و پوشش دهی با صمغ دانه ریحان روی خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی چیپس موز نویسنده: حاجی اربابی عارفه*,توکلی پور حمید صفحه: از 31 تا 42 کلید واژه: چیپس موزآبگیری اسمزیصمغ دانه ی ریحانپوشش دهی خوراکیشربت سکنجبین مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 5 : تاثیر به کارگیری سبوس برنج هیدروترمال شده بر ویژگی های فیزیکی، بافتی و حسی نان نویسنده: طایفه ماندانا,شهیدی سیداحمد*,محمدزاده میلانی جعفر,صادقی سیدمصطفی صفحه: از 43 تا 52 کلید واژه: اسیدفیتیکسبوس برنجویژگی های بافتیویژگی های حسیهیدروترمال مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 6 : بررسی اثر جریان الکتریکی بر ویژگی های مکانیکی و نفوذپذیری فیلم کیتوزان حاوی نانوذرات رس و نقره نویسنده: صفری ثانی نیلوفر,معتمدزادگان علی*,فرمانی جمشید,محمدزاده میلانی جعفر صفحه: از 53 تا 67 کلید واژه: جریان الکتریکیکیتوزاننانورسنانوکامپوزیتنانونقره مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 7 : ارزیابی حداقل غلظت مهارکنندگی و کشندگی عصاره های پنیرک (Malva sylvestris) و بر همکنش آن ها بر تعدادی از باکتری های بیماری زا در شرایط آزمایشگاهی نویسنده: شیرانی بیدآبادی خدیجه* صفحه: از 69 تا 79 کلید واژه: پنیرکعصارهبازدارنده افتراقیاثر ضدمیکروبی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 8 : بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه ژل آلوئه ورا و تیمول بر ویژگی های کیفی پس از برداشت و عمر نگهداری توت فرنگی نویسنده: فرج پور پریسا*,شیخ لوئی حسین صفحه: از 81 تا 95 کلید واژه: پوشش خوراکیژل آلوئه وراتیموس ولگاریستوت فرنگیعمر نگهداری مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 9 : تاثیر برخی جایگزین های چربی بر ویژگی های بافتی، فیزیکی و حسی بستنی بدون چربی نویسنده: پورثانی پریسا,رضوی سیدمحمدعلی*,مظاهری تهرانی مصطفی صفحه: از 97 تا 112 کلید واژه: بستنی بدون چربیجایگزین چربیصمغ دانه بالنگوی شیرازیکنسانتره پروتئین آب پنیر مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 10 : تاثیر اسانس آویشن در دو روش غوطه وری و تدخینی بر برخی از ویژگی های کیفی انگور رقم فخری طی انبارمانی نویسنده: قاسمی محمد,حسن پوراصیل معظم* صفحه: از 113 تا 125 کلید واژه: انگوراسانس آویشنروش های غوطه وری و تدخینیعمر پس از برداشت مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 11 : بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس رامنسوس جی جی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درونپوشانی شده به صورت امولسیون چند لایه و امولسیون ساده نویسنده: محمودی پور حامد*,مرحمتی زاده محمدحسین صفحه: از 127 تا 136 کلید واژه: زنده مانیلاکتوباسیلوس رامنسوسلاکتوباسیلوس پلانتارومدرونپوشانیامولسیون چند لایه مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 12 : بررسی مقایسه ای اثر فرآیندهای پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک و پتانسیل اکسیداسیون و احیاء ماست قالبی پروبیوتیک نویسنده: جعفری نجف آبادی فاطمه,فدایی نوغانی وجیهه* صفحه: از 137 تا 151 کلید واژه: ماست پروبیوتیکپاستوریزاسیوناستریلیزاسیونپتانسیل اکسیداسیون و احیاءقابلیت زنده مانی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 13 : بهینه یابی شرایط استخراج صمغ ریشه سریش به روش سطح پاسخ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نمونه بهینه نویسنده: صلاحی مهدی,رضوی سیدمحمدعلی*,امیری محمدصادق صفحه: از 153 تا 168 کلید واژه: استخراجبهینه یابیروش سطح پاسخریشه سریشهیدروکلوئید مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 14 : تاثیر کیتوزان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ نویسنده: منافی دیزج یکان مینا,منافی دیزج یکان مهناز,حصاری جواد*,آزادمرد دمیرچی صدیف,راوش نگار صفحه: از 169 تا 178 کلید واژه: کیتوزانپایدارکنندهدوغکپک و مخمر مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 15 : بررسی امکان تولید کیک فنجانی کم چرب با استفاده از اینولین و صمغ زانتان نویسنده: اسفندیاری مریم,فرج پور پریسا,باقری حدیثه*,میرعرب رضی فاطمه صفحه: از 179 تا 188 کلید واژه: اینولینصمغ زانتانکیک فنجانیخصوصیات کیفی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 16 : اسانس مینای نیشابوری: قدرت آنتی اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و اثر ضدمیکروبی آن بر تعدادی از باکتری های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی نویسنده: مهرنیا محمدامین*,علیزاده بهبهانی بهروز,برزگر حسن,تناور هادی صفحه: از 189 تا 198 کلید واژه: مینای نیشابوریدیسک دیفیوژنپتانسیل آنتی اکسیدانیفنل کل مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 17 : بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی سنتی فراسودمند سکنجبین حاوی دانه ریحان نویسنده: رضازادباری محمود*,جهانگشایش توحید,علی زاده خالدآبادی محمد,امیری صابر صفحه: از 199 تا 211 کلید واژه: سکنجبینعسلدانه ریحانسرکه سیب مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 18 : تاثیر پیش تیمار مایکروویو و شرایط سرخ کردن بر میزان تشکیل آکریل آمید و جذب روغن در قطعات هویج سرخ شده نویسنده: آیت اله زاده شیرازی معصومه,موحد سارا*,شهاب لواسانی علیرضا,احمدی چناربن حسین,رجایی پیمان صفحه: از 213 تا 221 کلید واژه: مایکروویوآکریل آمیدهویجسرخ کردن عمیقجذب روغن مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 19 : بهینه یابی فرمولاسیون مارمالاد آلوی حاوی شیره خرما با استفاده از طرح مخلوط محدود شده نویسنده: بلوردی محمد*,ایوبی اعظم,حاجی محمدی فریمانی رضا صفحه: از 223 تا 235 کلید واژه: ارزیابی حسیبهینه یابیشاخص های رنگفرمولاسیونمارمالادویسکوزیته مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 20 : تاثیر افزودن گندم سیاه، چیا و کینوا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی قاووت نویسنده: صابری فاطمه,خراسانی سپیده,شهدادی فاطمه* صفحه: از 237 تا 245 کلید واژه: قاووتچیاکینواگندم سیاهخواص خواص ضداکسایشی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 21 : بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم چرب غنی شده با کنسانتره پروتئینی آب پنیر، کنسانتره پروتئینی شیر، فیبر گندم-اسفرزه نویسنده: جاویدی یلدا,گلی محمد* صفحه: از 247 تا 260 کلید واژه: ماست کم چربکنسانتره پروتئین شیرکنسانتره پروتئین آب پنیرفیبر اسفرزه مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 22 : بررسی تاثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر شاخص های بیوشیمیایی و ویژگی های حسی دانه های انار در طی دوره نگهداری سرد نویسنده: جعفرپور درنوش* صفحه: از 261 تا 269 کلید واژه: دانه اناربسته بندی با اتمسفر تغییر یافتهمدت نگهداریکیفیت مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 23 : بررسی تاثیر اسانس گیاه پولک (Stachys schtschegleevii ) و زمان نگهداری بر خواص شیمیایی و میکروبی گوشت چرخ کرده گوساله با استفاده از روش سطح پاسخ نویسنده: حسن پور محمود,قره خانی احمد*,توکمه چی امیر صفحه: از 271 تا 282 کلید واژه: اسانس گیاه پولکگوشت چرخ کرده گوسالهاکسیداسیون چربی هابار میکروبی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 24 : سنتز و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی بیونانوکامپوزیت های بر پایه بیوپلیمر کربوکسی متیل کیتوسان-نانورس مونتموریلونیت در حضور نانوذرات اکسیدتیتانیم نویسنده: انور حسین,شیخلویی بناب حسین* صفحه: از 283 تا 297 کلید واژه: فیلم فعالکربوکسی متیل کیتوسانمونت موریلونیتدی اکسید تیتانیمخواص ضد میکروبی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 25 : بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل پوره خرما بر پایه آب پنیر تغلیظ شده، آگار و زانتان با استفاده از روش سطح-پاسخ (RSM) نویسنده: لطفی فرزانه,یاسینی اردکانی سیدعلی* صفحه: از 299 تا 308 کلید واژه: آگارآب پنیرپاستیلزانتانفعالیت آب مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 26 : بهینه یابی فرمولاسیون ماست چکیده حاوی شیرخشک کم چرب، کنسانتره پروتئینی شیر و آرد سویا با استفاده از طرح آزمایشی مخلوط نویسنده: رشیدی حسن*,کاشانی نژاد مرتضی,بقایی هما,قادری علیرضا صفحه: از 309 تا 321 کلید واژه: آرد سویاشیرخشک کم چربطرح آزمایشی مخلوطکنسانتره پروتئین شیرماست چکیده مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 27 : استفاده از نانو الیاف حاصل از الکتروریسی کیتوزان به عنوان نانوحامل عصاره درمنه دشتی: بررسی ویژگی ها و خاصیت ضد میکروبی نویسنده: رضایی میثم,آران مهدی*,امانی علی محمد,میری محمدامین,رمضان داریوش صفحه: از 323 تا 334 کلید واژه: الکتروریسیریزپوشانیگیاه داروییعصاره درمنه مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 28 : بررسی اثرات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی مکمل غذایی تهیه شده با پروتئین های هیدرولیز شده شیر و وانیلین نویسنده: عموحیدری مهدی,احسانی محمدرضا*,جوادی ایرج صفحه: از 335 تا 346 کلید واژه: لاکتوفرینکنستانتره آب پنیرآنتی اکسیدانیضد میکروبی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 29 : بررسی تاثیر همزمان مخلوط گازهای دی اکسیدکربن و نیتروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی شیرگاو بر اساس روش آماری سطح رویه پاسخ نویسنده: قدیری علمداری بهروز,مقدس کیا احسان*,علی زاده محمد,قاسم پور زهرا صفحه: از 347 تا 360 کلید واژه: تیمار با گازدی اکسیدکربننیتروژنشیر خام گاواسیدیتهشمارش کلی میکروبی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 30 : تاثیر پیش تیمار اسمزی شکر سفید، شکر قرمز و شیرین بیان بر خواص کیفی قارچ دکمه ای سفید خشک شده (Agaricus Bisporus) نویسنده: رفتنی امیری زینب*,افضلیان زهره صفحه: از 361 تا 377 کلید واژه: قارچ دکمه ای سفیدخشک کردن اسمزیشکر سفیدشکر قرمزشیرین بیان مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: