فهرست دوره های نشریه : 8 دوره سال 1398 دوره 19, شماره 2 دوره 19, شماره 1 سال 1397 سال 1394 سال 1393 سال 1391 سال 1390 سال 1389 سال 1388
فهرست مقالات نشریه: دو فصلنامه فن آوري توليدات گياهي (پژوهش كشاورزي), بهار و تابستان 1398, دوره 19, شماره 1 16 مقاله 1 : اثر فیلم های نانوکامپوزیت رس و پلی اتیلنی بر کیفیت پس از برداشت میوه هلو نویسنده: ابراهیمی حسین,عابدی بهرام*,بداقی حجت اله,داوری نژاد غلامحسین,هراتی زاده حمید صفحه: از 1 تا 15 کلید واژه: عمر قفسه ایقهوه ای شدنآنزیم پلی فنل اکسیداز مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 2 : مدل سازی اثر آسکوربات کلسیم بر خصوصیات پس از برداشت قارچ دکمه ای با استفاده از الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی نویسنده: صالحی فخرالدین,سیاری محمد*,الوندی سجاد صفحه: از 17 تا 28 کلید واژه: پرسپترونعمر قفس هایشاخص قهوه ای شدنفنل کل مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 3 : بررسی تاثیر محلول پاشی عصاره ورمی کمپوست بر شاخص های رشد قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) نویسنده: ولی زاده کاجی بابک*,عباسی فر احمدرضا,احسنی ایروانی مریم,حسین آباد محمد صفحه: از 29 تا 36 کلید واژه: صفات رشدعملکردقطر کلاهککارآیی زیستی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 4 : ارزیابی برهم کنش تاریخ کاشت و رقم بر صفات مختلف نخود (.Cicer arietinum L) در شرایط آب و هوایی کرمانشاه نویسنده: مندنی فرزاد*,جلیلیان اشکان صفحه: از 37 تا 51 کلید واژه: عملکرداجزای عملکردویژگی های مرفوفیزیولوژیکیکشت دیرهنگامحبوبات مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 5 : بررسی ترکیب پذیری لاین های نرعقیم سیتوپلاسمی (CMS) برنج جهت تولید بذر هیبرید نویسنده: محمدی امید,کیانی غفار*,باقری نادعلی صفحه: از 53 تا 65 کلید واژه: برنج هیبریدترکیب پذیریبرگرداننده باروریهتروزیسلاین×تستر مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 6 : تاثیر کاربرد بقایای گندم (.Triticum aestivum L) و لوبیا (.Phaseolus vulgaris L) و سولفات روی بر عملکرد و برخی ویژگی های شیمیایی دانه گندم نویسنده: باغبانی آرانی ابوالفضل,مدرس ثانوی سید علی محمد*,کدخدایی امیر,محمدی محمود صفحه: از 67 تا 78 کلید واژه: بقایای گیاهیپروتئینرویغلظت اسید فیتیک مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 7 : بررسی خصوصیات مورفولوژیکی، پومولوژیکی و غلظت برخی عناصر غذایی شش پایه از درختان میوه هسته دار نویسنده: شریفی هومن,بوذری ناصر*,میرعبدالباقی میترا صفحه: از 79 تا 88 کلید واژه: پایه های رویشیپنتاعناصر غذاییدستورالعمل DUS مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 8 : تاثیر آبیاری کاهش یافته و شدت هرس بر کمیت و کیفیت میوه انگور رقم یاقوتی در شرایط آب و هوایی سرپل ذهاب استان کرمانشاه نویسنده: ارجی عیسی*,مهنام سیامک,هادوی ابراهیم صفحه: از 89 تا 102 کلید واژه: وزن خوشهمواد جامد محلولعملکردتنش خشکی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 9 : تاثیر تنش آبی بر عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم سویا نویسنده: وحدی نیلوفر,قلی نژاد اسماعیل*,منصوری فر سیروس,غیرتی آرانی لیلا,رحیمی مهدی صفحه: از 103 تا 113 کلید واژه: آبیاریشاخص برداشتوزن دانهدانه در گیاه مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 10 : بررسی اثر خشک و تر انبارمانی گل بریدنی سوسن دورگه (Longiflorum × Asiatic hybrids) رقم "سبدازل" در شرایط اتمسفر تعدیل یافته مجهول نویسنده: فرهودی نجمه,صالحی سلمی محمدرضا*,یاری فتانه,شهبازی احسان صفحه: از 115 تا 129 کلید واژه: آنزیم های آنتی اکسیدانیآنتوسیانینکلروفیلعمرگلجایی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 11 : تاثیر هیومی پتاس و سولفات پتاسیم روی برخی صفات بیوشیمیایی و ماندگاری گل شب بو (Matthiola incana var. Annua) نویسنده: صالحی لیلا,چهرازی مهرانگیز*,صدیقی دهکردی فریده,معزی عبدالامیر صفحه: از 131 تا 142 کلید واژه: کلروفیلکارتنوییدمواد آلیخاکستر خام مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 12 : اثر پرتو فرابنفش و نوع بسته بندی بر محتوای آنتوسیانین، فعالیت آنتی اکسیدانی و فراوانی آلودگی میکروبی انار رقم ملس ساوه طی نگهداری در انبار سرد نویسنده: اثنی عشری محمود*,فتحی لیلا,ارشادی احمد,ظفری دوست مراد صفحه: از 143 تا 159 کلید واژه: پوشش پلی اتیلنپرگنه های قارچ و باکتریپوسیدگی قارچیآب میوه مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 13 : بررسی صفات فنولوژیکی و فیزیولوژیکی مرتبط با عملکرد دانه 4 رقم کلزا نویسنده: صفی خانی سعید,بیابانی عباس*,فرجی ابوالفضل,راحمی کاریزکی علی,قلی زاده عبدالطیف صفحه: از 161 تا 172 کلید واژه: ارقام بهارهسرعت پرشدن دانهتاریخ کاشتوزن هزاردانه مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 14 : پاسخ خصوصیات فیزیولوژیکی اکوتیپ های گندم سرداری به محلول پاشی آهن و اسید هیومیک قبل و بعد از گل دهی در شرایط دیم نویسنده: تیموری نسرین,حیدری غلامرضا*,حسین پناهی فرزاد,سی و سه مرده عادل,سهرابی یوسف صفحه: از 173 تا 190 کلید واژه: پروتئینپرولینریزمغذیصفات کیفی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 15 : تاثیر کودهای سبز و نیتروژن روی برخی خصوصیات کمی و کیفی سیب زمینی نویسنده: رستمی علی*,آرامویچ داویتین ویگو,احمدوند گودرز صفحه: از 191 تا 206 کلید واژه: پروتئینعملکرد غدهقند احیاماده خشکنشاسته مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 16 : مدل سازی انرژی مصرفی توت فرنگی بر پایه الگوی مصرف انرژی با بهره گیری از شبکه عصبی مصنوعی، انفیس و رگرسیون در شهرستان دزفول نویسنده: سبزعلی پور فاطمه,باقرپور حسین* صفحه: از 207 تا 219 کلید واژه: مزارع روبازکود شیمیاییضریب همبستگیروش پارامتری کاب-داگلاس مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: