فهرست دوره های نشریه : 6 دوره سال 1399 سال 1398 سال 1397 دوره 10, شماره 2 دوره 10, شماره 1 سال 1395 سال 1394 سال 1392
فهرست مقالات نشریه: فصلنامه فرآوري و نگهداري مواد غذايي, بهار و تابستان 1397, دوره 10, شماره 1 8 مقاله 1 : ریز پوشانی کوآنزیم Q10 با روش توده ای شدن مرکب نویسنده: احمدی نادیا*,نصیرپور علی,شیخ زین الدین محمود,کرامت جواد صفحه: از 1 تا 16 کلید واژه: ریزپوشانیکوآنزیم Q10توده ای شدن مرکبراندمانبارگذاری مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 2 : ویژگی های رئولوژیکی کیک اسفنجی بر پایه آرد برنج و جوانه گندم نویسنده: اعلمی مهران*,رهبری مهشید,عوض صوفیان عبدالستار صفحه: از 17 تا 32 کلید واژه: آرد برنجآرد جوانه گندم چربی گرفتهکیک اسفنجیویژگی های رئولوژیکی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 3 : اثر نسبت ترکیبی کیتوسان-نانورس بنتونیت بر خواص مکانیکی، نفوذپذیری به بخار آب و ریزساختار فیلم نانو کامپوزیت نویسنده: هاشمی سیدجعفر*,نوس مارکوس,ناکاجیما میتسویشی صفحه: از 33 تا 46 کلید واژه: کیتوساننفوذپذیری به بخار آبنانو رس بنتونیتنانوکامپوزیتمیکروسکوپ الکترونی روبشی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 4 : بررسی تأثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی-ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی پنیر خامه ای کم چرب نویسنده: همتی فرزانه,آریان فر اکرم* صفحه: از 47 تا 60 کلید واژه: پنیر خامه ایخواص رئولوژیکیکم چربترانس گلوتامینازژلاتین مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 5 : بررسی افزودن پودر کدوحلوایی و مالت جو بر برخی ویژگی های کیفی کیک اسفنجی نویسنده: جلالی صفورا,جلالی حسین,حسینی قابوس سیدحسین* صفحه: از 61 تا 72 کلید واژه: کدوحلواییمالت جوفیزیکوشیمیاییارزیابی حسی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 6 : تاثیر آرد سویای جوانه زده و معمولی بر کیفیت نان بربری نویسنده: محمدزاده میلانی جعفر*,صدیقی نسیم,میرزایی حبیب اله صفحه: از 73 تا 84 کلید واژه: نان بربریسویای جوانه زدهریز ساختارفارینوگرافکیفیت مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 7 : اثر روش های مختلف استخراج بر ترکیبات فنولی و خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ توت سفید (. Morus alba L) نویسنده: صداقت بهناز,نجفیان لیلا* صفحه: از 85 تا 98 کلید واژه: عصاره برگ توت سفیدآنتی اکسیدانماسراسیوناولتراسوندسیال فوق بحرانی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 8 : بهینه سازی خشک کردن شلتوک برنج با استفاده از روش سطح پاسخ نویسنده: قرناسی غراوی عمر,شمس آبادی حسینعلی*,افکاری سیاح امیرحسین,عسکری اصلی عزت اله,راسخ منصور صفحه: از 99 تا 116 کلید واژه: شلتوک برنجخشک کردنزمانضایعاترویه سطح پاسخ مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: