فهرست دوره های نشریه : 10 دوره سال 1396 دوره 11, شماره 4 دوره 11, شماره 3 دوره 11, شماره 2 دوره 11, شماره 1 سال 1395 سال 1394 سال 1393 سال 1392 سال 1391 سال 1390 سال 1389 سال 1388 سال 1387
فهرست مقالات نشریه: فصلنامه فن آوريهاي نوين در توسعه آبزي پروري (شيلات), زمستان 1396, دوره 11, شماره 4 8 مقاله 1 : اثرات غلظت های زیرکشنده 4-نونیل فنل بر تنوع ژنتیکی لارو نورس تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره ای نویسنده: سليماني عليرضا,وحدتي اکبر*,خوش باوررستمي حسينعلي,گلعلي پور مسعود صفحه: از 1 تا 14 کلید واژه: تنوع ژنتيکيريزماهوارههتروزيگوسيتيAcipenserpersicus مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 2 : بررسی فیتوپلانکتون های حوزه جنوبی دریای خزر (خلیج گرگان) نویسنده: محمدخاني حسن*,عنايت غلام پور طيبه صفحه: از 15 تا 30 کلید واژه: حوزه جنوبي درياي خزرخليج گرگانفيتوپلانکتون مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 3 : تأثیر انجماد به دنبال هیدراسیون و دهیدراسیون بر قابلیت تخم گشایی و رشد و بقا سیست آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) نویسنده: رمضاني مينا*,خليلي رفيعه,آق ناصر صفحه: از 31 تا 38 کلید واژه: آرتميا ارومياناانجمادتخم گشاييدهيدراسيونسيستهيدراسيون مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 4 : بررسی ابتلاء به ویبریوهای دریایی در یک مزرعه پرورش میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) در بندر دیلم با تأکید بر ویبریو کلرا (Vibrio cholerae) نویسنده: گلچين منشادي عليرضا*,ملاحي سعيد,ترحمي محمد صفحه: از 39 تا 46 کلید واژه: بندرديلمبوشهرميگوويبريو کلرا مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 5 : بررسی تأثیر خواص شیمیایی آب بر تجمع سرب و کادمیوم در ماهی قزل آلای پرورشی (Oncorhynchus mykiss) نویسنده: سيف زاده مينا*,زارع گشتي قربان,گلشاهي عيسي,پهلوان يلي مرتضي صفحه: از 47 تا 58 کلید واژه: رنگين کمان پرورشيسربکادميومماهي قزل آلاي خواص شيميايي آبوزن مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 6 : بهینه سازی خواص نفوذپذیری فیلم ژلاتینی ماهی با افزودن کربوکسی متیل سلولز نویسنده: تبري مهسا* صفحه: از 59 تا 66 کلید واژه: ايزوترم جذبژلاتين ماهيکربوکسي متيل سلولزنفوذپذيري به بخار آب مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 7 : بهینه سازی غلظت های مختلف نیترات سدیم بر رشد جلبک (Gracilaria corticata) در چابهار نویسنده: بلوچ گل محمد*,کسلخه نغيمه,رحيمي قاسم صفحه: از 67 تا 74 کلید واژه: جلبک قرمزچابهاررشدنيترات سديمGracilaria corticata مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 8 : اثر آنتی اکسیدانی عصاره آبی چای سبز بر پایداری و کیفیت فیله و گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال 4 درجه سانتی گراد نویسنده: نوغاني فاطمه*,زارع گشتي قربان,کمالي صغري صفحه: از 75 تا 86 کلید واژه: اکسيداسيون چربيعصاره چاي سبزفيلهکپور نقره ايگوشت چرخ شده مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: