فهرست دوره های نشریه : 3 دوره سال 1398 سال 1397 دوره 7, شماره 26 دوره 7, شماره 25 دوره 6, شماره 24 دوره 6, شماره 23 سال 1396
فهرست مقالات نشریه: فصلنامه مطالعات مديريت كسب و كار هوشمند, بهار 1397, دوره 6, شماره 23 6 مقاله 1 : فاکتورهای بحرانی مؤثر بر به کارگیری فناوری اطلاعات در مدیریت زنجیره تأمین بشردوستانه نویسنده: مظفري محمدمهدي,اجلي مهدي* صفحه: از 5 تا 32 کلید واژه: فناوري اطلاعاتفاکتورهاي بحراني موفقيتمديريت زنجيره تأمين بشردوستانهمدل سازي ساختاري تفسيريديمتل فازي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 2 : عوامل مؤثر بر پیاده سازی هوشمندی کسب وکار در صنعت بانکداری ایران نویسنده: رضايي صلاح*,ميرعابديني سيدجواد,ابطحي عطااله صفحه: از 33 تا 81 کلید واژه: هوشمندي کسب وکارپياده سازي هوشمندي کسب وکاراثربخشي هوشمندي کسب وکار صنعت بانکداريتکنيک دلفي فازي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 3 : نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در رابطه بین سرمایه گذاری مستقیم خارجی و نابرابری درآمد: شواهدی از کشورهای منتخب نویسنده: عيسي زاده يوسف*,آقايي مجيد صفحه: از 83 تا 106 کلید واژه: نابرابري درآمدفناوري اطلاعات و ارتباطاتسرمايه گذاري مستقيم خارجي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 4 : شناخت تأثیر قابلیت های مدیریت ارتباطات الکترونیک در اجرای طرح تکریم ارباب رجوع نویسنده: اسدي عباس*,اکبري محمد صفحه: از 107 تا 144 کلید واژه: مديريت ارتباطاتمديريت ارتباطات الکترونيکتکريم ارباب رجوعفناوري هاي نوين ارتباطات و اطلاعات مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 5 : مدلی برای انطباق سازمان های آموزشی با ملزومات هوشمندی کسب و کار نویسنده: پوطي نسيبه*,مرادي مخلص حسين,صالحي وحيد,حيدري جمشيد صفحه: از 145 تا 175 کلید واژه: سازمانيهوشمندي کسب وکارسازمان هاي آموزشي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 6 : عوامل مؤثر بر پذیرش سیستم سفارش غذای آنلاین از دیدگاه مشتریان نویسنده: خدادادحسيني سيدحميد,اسدالهي محمدرضا* صفحه: از 177 تا 212 کلید واژه: نگرش مصرف کنندهخريد آنلاينرفتار مصرف کنندهسيستم سفارش غذا آنلاين مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: