فهرست دوره های نشریه : 13 دوره سال 1399 سال 1398 سال 1397 سال 1396 دوره 48, شماره ويژه نامه دوره 48, شماره 4 دوره 48, شماره 2 دوره 48, شماره 1 دوره 48, شماره 3 سال 1395 سال 1394 سال 1393 سال 1392 سال 1391 سال 1390 سال 1389 سال 1388 سال 1387
فهرست مقالات نشریه: فصلنامه مجله علوم باغباني ايران (علوم كشاوري ايران), بهار 1396, دوره 48, شماره 1 21 مقاله 1 : بررسی تنوع ریخت شناختی لاله ی واژگون (Fritillaria imperialis L. ) در پنج منطقه از استان لرستان نویسنده: آب روشن مجيد,زاهدي بهمن*,سياه منصور رضا صفحه: از 1 تا 9 کلید واژه: تجزيه ي خوشه ايصفات کميمؤلفه هاي اصلي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 2 : ارزیابی تأثیر پیوند و سطوح مختلف نیتروژن بر رشد و عملکرد طالبی سمسوری در شرایط مزرعه ای نویسنده: اسمعيلي مجيد,صالحي رضا*,بابالار مصباح,طاهري محمدرضا,محمدي حسين صفحه: از 11 تا 25 کلید واژه: پاية کدوپيوندکطالبيعملکرد مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 3 : بررسی خواص ریخت شناسی میوه ی برخی از ژنوتیپ های وحشی زرشک در استان آذربایجان غربی نویسنده: عليزاده شاهين,حسن پور حميد* صفحه: از 27 تا 37 کلید واژه: تجزيه ي کلاسترزرشکصفات مورفولوژيکيهمبستگي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 4 : تأثیر عامل های اقلیمی بر برخی ویژگی های کیفی میوه ی پرتقال تامسون ناول در استان مازندران نویسنده: خورشيددوست علي محمد*,زارع نهندي فريبرز,خليلي اعظم صفحه: از 39 تا 47 کلید واژه: اقليمفراسنجه هاي بيوکليماتيککيفيت محصولمرکبات مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 5 : تغییر فعالیت آنزیم های سوپراکسید دیسموتاز و پراکسیداز تحت تأثیر انواع آب و دور آبیاری در گیاه زینتی پروانش نویسنده: هاشم آبادي داوود* صفحه: از 49 تا 59 کلید واژه: آب مغناطيسينشت يونيمالون دي آلدئيدCatharanthus roseus مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 6 : بررسی ویژگی های مورفوفیزیولوژیک، درصد اسانس و برخی عنصرهای درمنه دشتی تحت تأثیر تغییر خاک رویشگاه (بررسی موردی: منطقه ی دریاچه ی حوض سلطان استان قم) نویسنده: لايق حقيقي معصومه,حسن پوراصيل معظم,عباس زاده بهلول* صفحه: از 61 تا 71 کلید واژه: درمنه دشتيپرولينقندهاي محلولعنصرهاي کانيICP مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 7 : بهینه سازی جوانه زنی ناهمزیست ارکیده ی خربقی معمولی (Epipactis veratrifolia Boiss. & Hohen) نویسنده: ديانتي ديلمي شيرين*,کافي محسن,سلامي سيدعليرضا صفحه: از 73 تا 83 کلید واژه: ارکيده ي بومي ايرانپپتونثعلب خاکرويرشد پداژه نماکشت درون شيشه ايکربوهيدرات (قند) مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 8 : بررسی شاخص های اکسیداتیو در سه رقم انگور (Vitis vinifera L. ) در شرایط تنش خشکی نویسنده: سوخت سرايي رضا,عبادي علي*,سلامي سيدعليرضا,لساني حسين صفحه: از 85 تا 98 کلید واژه: انسجام غشاييانگورتنش خشکيظرفيت آنتي اکسيداني مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 9 : تأثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین بر کیفیت و عمر انبارمانی پسته ی تازه ی رقم های ’ فندقی‘ و ’ کله قوچی‘ نویسنده: خناماني زهرا,ميردهقان سيدحسين*,شمشيري محمدحسين,حکم آبادي حسين صفحه: از 99 تا 112 کلید واژه: فندقي و کله قوچيعمر قفسه ايسفتيفعاليت ميکروبيکاهش وزن مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 10 : بررسی عملکرد برخی گیاهان در بسترهای متفاوت و عمق کاشت در شرایط خشکی در بام سبز گسترده نویسنده: نادري روح انگيز,طاهري محمدرضا*,رفاهي شاداب صفحه: از 113 تا 122 کلید واژه: بام سبز گستردهخشکيسطح پوششگونه هاي گياهي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 11 : ارزیابی برخی از جنبه های ریخت شناختی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی طالبی تو سبز ساوه ای در واکنش به پیوند و رژیم های آبیاری نویسنده: رمضان داريوش,حسن پوراصيل معظم*,صالحي رضا,دهقاني سانيج حسين صفحه: از 133 تا 148 کلید واژه: پايه هاي تجاري کدوعملکردعنصرهاي کانيکارايي مصرف آب مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 12 : مقایسه ی کمی و کیفی اسانس مرزه ی اورامانی Satureja avromanica Maroofi در رویشگاه و مزرعه نویسنده: هوشيدري فرحناز*,سفيدکن فاطمه,نادري محمود صفحه: از 149 تا 159 کلید واژه: Satureja avromanicaتيمولکارواکرولکردستانکشت مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 13 : بررسی واکنش های فیزیولوژیک و سازگاری برخی رقم های انگور به گرمای شدید جنوب فارس نویسنده: کرمي محمدجواد,عشقي سعيد*,تفضلي عنايت اله صفحه: از 161 تا 174 کلید واژه: تبادلات گازيتحمل گرماييتنش گرمايينورساختهدايت روزنه اي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 14 : تأثیر قارچ قارچریشه ی آربسکولار (Glomus mosseae) برجذب و توزیع برخی عنصرهای غذایی (فسفر، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، سدیم، کلر، روی و مس) در دانهال های پسته ی سرخس، ابارقی و بنه باغی در شرایط تنش شوری نویسنده: فتاحي مسعود,شمشيري محمدحسين*,نصراله پورمقدم شيرين صفحه: از 175 تا 189 کلید واژه: پستهتنش شوريعنصرهاي غذاييميکوريز مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 15 : تأثیر کم آبیاری بر ویژگی های رویشی، عملکرد و کیفیت میوه ی سه رقم زیتون روغنی نویسنده: غلامي رحمت اله,ساري خاني حسن*,ارجي عيسي صفحه: از 191 تا 201 کلید واژه: رقم هاي روغنيزيتونکم آبياري تنظيم شدهويژگي هاي کمي و کيفي ميوه مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 16 : تأثیر بسته بندی نانو سیلیکات و پلی اتیلن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوه ی خرمالو (Diospyros kaki Thunb) نویسنده: نصر فهيمه,ربيعي ولي*,رضوي فرهنگ,خادمي اورنگ صفحه: از 203 تا 217 کلید واژه: پاداکسنده ي کلتانن محلولخرمالو (Diospyros kaki Thunb)فلاونوئيدنانوکمپوزيت مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 17 : بررسی برخی عامل های مؤثر در موفقیت ریزپیوندی در شرایط درون شیشه ای شماری از رقم های ایرانی پسته (Pistacia vera L. ) نویسنده: مجتهدي نرگس* صفحه: از 219 تا 228 کلید واژه: پايهپستهپيوندکدرون شيشه ايريزپيوندي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 18 : بررسی ترکیب عنصرهای کانی اناردانه و برگ انار رقم نادری با محلول پاشی کود آمینواسیددار در شرایط تنش خشکی نویسنده: حسن زاده سکينه,حبيبي فريبرز,اميري محمداسماعيل*,نائيني محمدرضا صفحه: از 229 تا 236 کلید واژه: پتاسيمتنش خشکيکود آمينواسيددارنياز آبينيتروژن مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 19 : تأثیر تغذیه ی نیتروژن در توپیاری گل داودی (Chrysanthemum grandiflorum) نویسنده: جاني پور بهروز,خندان ميرکوهي عزيزاله*,جمالي فاطمه,خليقي احمد صفحه: از 237 تا 247 کلید واژه: فضاي سبزشکل سازيگياهان زينتيهرسمحوطه سازي مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 20 : تأثیر محیط های کشت MS و B5 بر شاخص های رشدی به لیمو در شرایط درون شیشه ای نویسنده: نورافکن حسن*,انصاري فرشته صفحه: از 249 تا 252 کلید واژه: به ليموغلظت محيط کشتکشت بافتگمبورگموراشيگ و اسکوگ مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 21 : تأثیر تیمار هیدروژن پراکسید در بهبود کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریده ی آلسترومریا نویسنده: صادقي امين,نصيبي فاطمه*,فرهمند همايون,حسيني فخرالسادات صفحه: از 123 تا 131 کلید واژه: آنزيم هاي پاداکسندهپراکسيداسيون ليپيدعمر گلجاييهيدروژن پراکسيد مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: