برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات نشریه:  

فصلنامه مجله علوم تغذيه و صنايع غذايي ايران
 14 دوره
عنوان نشریه:  مجله علوم تغذيه و صنايع غذايي ايران
درجه علمی:  علمی پژوهشی
زمینه تخصصی:  ---
زبان اصلی:  فارسی
زبان دوم:  انگلیسی
صاحب امتیاز:  انستيتو تحقيقات تغذيه اي و صنايع غذايي كشور
مدیرمسئول:  دكتر هدايت حسيني
سردبیر:  دكتر تيرنگ نيستاني
تارگاه:  http://nsft.sbmu.ac.ir/
رایانامه:  nsftjournal@gmail.com
تلفن:  22086347 (021)
نمابر:  22086347 (021)
صندوق پستی:  19395-4741
نشانی:  تهران، شهرك قدس (غرب)، بلوار شهيد فرحزادي، خيابان ارغوان غربي، پلاك 7، كدپستي: 1981618573
کد ISSN:  1735-7756
نوع نشریه:  فصلنامه