فهرست دوره های نشریه : 8 دوره سال 1400 سال 1399 دوره 7, شماره 4 دوره 7, شماره 3 دوره 7, شماره 2 دوره 7, شماره 1 سال 1398 سال 1397 سال 1396 سال 1395 سال 1394 سال 1393
فهرست مقالات نشریه: فصلنامه ميكروب شناسي مواد غذايي, تابستان 1399, دوره 7, شماره 2 8 مقاله 1 : بررسی مولکولی ژن های مولد کولی باکتین کلبسیلا پنومونیه جدا شده از شیر خام با روش Multiplex-PCR به عنوان عامل ابتلا به سرطان کلورکتال نویسنده: ردایی الاملی مرضیه,مهرابیان صدیقه,امینی کیومرث*,مبصری پریسا صفحه: از 1 تا 9 کلید واژه: کلبسیلا پنومونیهclbBclbNواکنش زنجیره ای پلیمراز چندگانه مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 2 : بررسی میزان شیوع و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گلاب و عرقیات گیاهی در کاشان، 1397 نویسنده: شرافتی چالشتری رضا*,مزروعی آرانی نوید,علیزاده الهه,اعتمادی علیرضا صفحه: از 10 تا 17 کلید واژه: مقاومت آنتی بیوتیکیگلابعرقیات گیاهیسودوموناس آئروژینوزا مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 3 : اثر استفاده از پوشش بسته بندی زیست فعال بر پایه نگهدارنده طبیعی (کیتوزان/ ناتامایسین) و ریزجلبک اسپیرولیناپلاتنسیس وکلرلاولگاریس بر ویژگی های کیفی و ماندگاری فیله گوشت گوساله نویسنده: شفیعی رضا,مستقیم تکتم* صفحه: از 18 تا 33 کلید واژه: اسپیرولینا پلاتنسیسجلبک کلرلاولگاریسکیتوزانگوشت گوسالهناتامایسینبسته بندی زیست فعال مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 4 : بررسی امکان تولید و ارزیابی ویژگی های کیفی ژله پروبیوتیک و سین بیوتیک دارای باسیلوس کواگولانس نویسنده: رجب پورنیکو الهه,منصوری پور صمر*,حامدی جواد صفحه: از 34 تا 43 کلید واژه: ژلهپروبیوتیکباسیلوس کوآگولانسپری بیوتیکگالاکتوالیگوساکارید مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 5 : تاثیراسانس نعناع بر میزان بقاء اشریشاکولایO157: H7 در پنیر سنتی لیقوان در طول دوره رسیدن نویسنده: بافنده زنده محمد,رضویلر ودود*,میرزایی حمید,محمدی خسرو صفحه: از 44 تا 54 کلید واژه: اسانس نعناعاشریشیا کولای O157:H7و پنیر سنتی لیقوان مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 6 : مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری نویسنده: مومنی شهرکی منوچهر*,شاکریان امیر,رحیمی ابراهیم,صفرپوردهکردی فرهاد صفحه: از 55 تا 69 کلید واژه: استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلینانتروتوکسینمقاومت آنتی بیوتیکیسبزیجاتسالاد مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 7 : بررسی عوامل تاثیرگذار بر تولید رنگدانه های کلروفیل و کاروتنوئید از اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از طرح پلاکت برمن نویسنده: بنایان سپیده,جهادی مهشید*,فاضل محمد صفحه: از 70 تا 81 کلید واژه: اسپیرولینا پلاتنسیسرنگدانهکلروفیلکاروتنوئیدطرح پلاکت برمن مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: 8 : بررسی مقایسه ای اثرات ضد باکتریایی فراکسیون های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره نسترن وحشی (Rosa canina L. ) علیه برخی باکتری های پاتوژن غذازاد نویسنده: طهماسبی ساناز,احمدی زاده چنگیز* صفحه: از 82 تا 91 کلید واژه: نسترن وحشیعصاره گیاهفراکسیون های قطبینیمه قطبیغیر قطبیفساد مواد غذایی مراجع: (0) استنادها: (0) بارگیری متن کامل: