7####3 SID.ir | JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY IN FOOD INDUSTRY
کرونا در اخبار
وزارت بهداشتفارس ایسنا ایرنا جماران سیناپرس خبرآنلاین
کرونا
CoronaVirus
[COVID19]
کرونا در منابع علمی
CDC Nejm JAMA Lancet Cell BMJ Elsevier Oxford Nature Wiley Cambridge Medrxiv

Bibliographic Information :  

QUARTERLY JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY IN FOOD INDUSTRY
 3 Volume(s)
  Name :  JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY IN FOOD INDUSTRY
  Type :  QUARTERLY
  ISSN :  2476-3543
  Publisher :  IRANIAN SOCIETY OF PROBIOTIC AND FUNCTIONAL FOODS
  Manager :  DR. MARYAM TAJABADI EBRAHIMI
  Editor in chief :  DR. MAHNAZ MAZAHERI ASADI
  Address :  TOHID SQUARE, EAST OF NUSRAT STR., NO 214, 2TH FLOOR, TEHRAN, 1419735631, IRAN
  Tel :  021 - 66929789
  Fax :  -
  E.Mail :  AMFI.JOURNAL@GMAIL.COM
  WWW :  www.bamj.ir