برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات

عنوان:

طراحی و ساخت نمونه آزمایشگاهی شورتنینگ از روغن های گیاهی و مقایسه ویژگی های آن با شورتنینگ تجاری



گروه تخصصی:  کشاورزی و منابع طبیعی

سازمان مجری:  پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی 

گروه پژوهشی: کیفیت و ایمنی مواد غذایی

پژوهشگران: 
احتیاطی احمد (مسئول طرح)
مهربان سنگ آتش معصومه (مسئول طرح)
کاراژیان رضا (همکار طرح)
نظری زهرا (همکار طرح)
صادقی فرزاد (همکار طرح)

تاریخ خاتمه:  فروردین 1399

کارفرما: 

خروجی طرح: 
 
تلفن: 

نشانی سازمان مجری: 
 

چکیده:

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.



کلیدواژگان: اتیل سلولز,استئاریل الکل,اسید استئاریک,شورتنینگ,الئوژل

 
 
Title:



Abstract:

Keyword(s):