نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1388 , دوره  6 , شماره  1 ; از صفحه 33 تا صفحه 43 .
 
عنوان مقاله: 

تعيين ويژگيهاي کيفي و زمان بهينه برداشت ميوه ها به منظور تبديل و فراوري

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قوچان
 
چکیده: 
برداشت به موقع محصولات كشاورزي بويژه ميوه ها و سبزي ها يکي از مهمترين ويژگيهاي کيفي براي مقاصد مختلف از جمله تازه خوري، تبديل و فراوري مي باشد. به منظور تعيين ويژگيهاي کيفي و زمان بهينه برداشت با توجه به انديس رسيدگي براي مهم ترين محصولات باغي منطقه قوچان، سيب زرد و قرمز لبناني، انگور، گيلاس و آلبالو با توجه به زمان برداشت سنتي از هفت روز فبل و هفت روز بعد از برداشت نمونه برداري و سختي بافت براي واريته هاي سيب بعلاوه انديس رسيدگي (نسبت اسيديته به مواد جامد محلول) و نيز ميزان انرژي دريافتي (طول آفتاب از زمان گلدهي تا برداشت) هر يک از محصولات تعيين گرديد. داده هاي به دست آمده مورد تجزيه و تحليل آماري قرار گرفته و ميزان همبستگي هر كدام از صفات مورد بررسي در طول زمان مورد آزمايش نيز محاسبه شدند. نتايج حاصله نشان داد که بهترين زمان برداشت، بيست و يکم و بيست و دوم مهرماه براي سيب زرد و قرمز لبناني، سوم خرداد براي گيلاس، سي و يکم خرداد براي آلبالو و دهم مهرماه براي انگور توصيه مي گردد. هرچند شرايط آب و هوايي تاثير مهمي روي زمان برداشت دارد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

مسکوکی، ع.، و ملک زادگان، ف.، و زمانی، ح.، و صفا، م. (1388). تعیین ویژگیهای کیفی و زمان بهینه برداشت میوه ها به منظور تبدیل و فراوری. علوم و صنایع غذایی ایران, 6(1), 33-43. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=96244



Vancouver : کپی

مسکوکی عبدالمجید، ملک زادگان فرهاد، زمانی حکیم، صفا محسن. تعیین ویژگیهای کیفی و زمان بهینه برداشت میوه ها به منظور تبدیل و فراوری. علوم و صنایع غذایی ایران. 1388 [cited 2022May17];6(1):33-43. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=96244



IEEE : کپی

مسکوکی، ع.، ملک زادگان، ف.، زمانی، ح.، صفا، م.، 1388. تعیین ویژگیهای کیفی و زمان بهینه برداشت میوه ها به منظور تبدیل و فراوری. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 6(1), pp.33-43. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=96244.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 310 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی