نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1388 , دوره  6 , شماره  1 ; از صفحه 11 تا صفحه 21 .
 
عنوان مقاله: 

پايداري نوشابه هاي غير الكلي گاز دار حاوي سوكروز و شربت ذرت غني از فروكتوز در طول دوران نگهداري

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* بخش علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز
 
چکیده: 
هدف از اين تحقيق مقايسه پايداري نوشابه هاي پرتقالي، كولا و ليمويي حاوي شربت ذرت غني از فروكتوز و سوكروز در طول دوران نگهداري بود.اين پژوهش بر روي فرمولاسيون سه نوع نوشابه كولا، ليمويي و پرتقالي انجام گرفت و سوكروز موجود در آن ها با نسبت هاي 60% و 80% و 100% با شربت ذرت غني از فروكتوز جايگزين شده و خصوصيات فيزيكي و شيميايي شامل، pH اسيديته، بريكس، دانسيته و رنگ در زمان هاي يك، دو و چهار ماه از زمان ساخت در نوشابه هاي نگهداري شده در دما هاي4oC ،  25oCو 40oC مورد بررسي قرار گرفت و با نمونه هاي شاهد حاوي سوكروز كه در شرايط مشابه ساخته و نگهداري شدند، مقايسه گرديدند. نمونه ها در دوران نگهداري دچار تغييرات معني داري در pH، اسيديته، دانسيته و بريكس شدند (P<0.05) و از اين جهت تفاوت معني داري بين نمونه هاي شاهد و نمونه هاي حاوي شربت ذرت غني از فروكتوز وجود نداشت .شربت رنگ نمونه هاي پرتقالي و كولا در طول دوران نگهداري دچار تغيير معني داري نشدند (P>0.05) ولي حضور آفتاب باعث ناپايداري رنگ كارمويزين موجود در نوشابه هاي پرتقالي شد و وجود شربت ذرت غني از فروكتوز اين اثر را تشديد كرد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

میرزایی، م.، و مصباحی، غ.، و ابراهیم زاده موسوی، س.، و امین لاری، م. (1388). پایداری نوشابه های غیر الکلی گاز دار حاوی سوکروز و شربت ذرت غنی از فروکتوز در طول دوران نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران, 6(1), 11-21. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=96242



Vancouver : کپی

میرزایی مهتا، مصباحی غلامرضا، ابراهیم زاده موسوی سیدمحمد، امین لاری محمود. پایداری نوشابه های غیر الکلی گاز دار حاوی سوکروز و شربت ذرت غنی از فروکتوز در طول دوران نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران. 1388 [cited 2022May18];6(1):11-21. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=96242



IEEE : کپی

میرزایی، م.، مصباحی، غ.، ابراهیم زاده موسوی، س.، امین لاری، م.، 1388. پایداری نوشابه های غیر الکلی گاز دار حاوی سوکروز و شربت ذرت غنی از فروکتوز در طول دوران نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 6(1), pp.11-21. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=96242.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 164 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی