نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1387 , دوره  5 , شماره  4 ; از صفحه 57 تا صفحه 66 .
 
عنوان مقاله: 

اثرات دما و رطوبت نسبي محيط انبار بر روي شاخص هاي كيفي پسته در طول دوره انبار ماني

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد سبزوار
 
چکیده: 
در اين پژوهش، اثرات دما و رطوبت نسبي محيط انبار بر روي ميزان رطوبت، عدد پر اكسيد و درصد اسيدهاي چرب آزاد پسته بررسي گرديد . شرايط محيط انبار در چهار سطح دمايي 5، 15، 25 و  35oCو در محدوده رطوبت نسبي 11 تا 87 درصد شبيه سازي شد . اثرات پارامترهاي مذكور بر روي شاخص هاي كيفي در ابتداي دوره و در فاصله هاي زماني ثابت 15 روزه در دوره انبار ماني 90 روزه مورد بررسي و سنجش قرار گرفت. تجزيه و تحليل آماري بر روي يافته ها انجام و شرايط بهينه انبارداري پسته تعيين شد و تغييرات شاخص هاي كيفي در طول دوره انبار ماني نشان داده شد. با استفاده از مدل سينتيكي واكنش اكسايش چربي پسته، سرعت واكنش به صورت يك معادله ديفرانسيلي مرتبه اول ارايه و ثابت هاي سرعت واكنش اكسايش اسيدهاي چرب پسته در دامنه دمايي 5 تا 35oC در محدوده 0.145 تا0.567/month  تعيين شد. همچنين با استفاده از رابطه آرنيوس، انرژي فعالسازي واكنش معادلEa=31.459 kJ/mol  محاسبه گرديد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

توکلی پور، ح.، و بصیری، ع.، و کلباسی اشتری، ا. (1387). اثرات دما و رطوبت نسبی محیط انبار بر روی شاخص های کیفی پسته در طول دوره انبار مانی. علوم و صنایع غذایی ایران, 5(4), 57-66. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=96212



Vancouver : کپی

توکلی پور حمید، بصیری علیرضا، کلباسی اشتری احمد. اثرات دما و رطوبت نسبی محیط انبار بر روی شاخص های کیفی پسته در طول دوره انبار مانی. علوم و صنایع غذایی ایران. 1387 [cited 2022May17];5(4):57-66. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=96212



IEEE : کپی

توکلی پور، ح.، بصیری، ع.، کلباسی اشتری، ا.، 1387. اثرات دما و رطوبت نسبی محیط انبار بر روی شاخص های کیفی پسته در طول دوره انبار مانی. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 5(4), pp.57-66. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=96212.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 117 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی