APA :
کپیتوکلی پور، ح.، و کلباسی اشتری، ا.، و بصیری، ع. (1387). اثر پارامترهای خشک کردن بر شاخص های کیفی پسته دامغان (.Pistacia vera L) و تعیین ضرایب نفوذ موثر در شرایط بهینه این فرآیند. علوم و صنایع غذایی ایران, 5(4), 47-56. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=96211
Vancouver :
کپی توکلی پور حمید، کلباسی اشتری احمد، بصیری علیرضا. اثر پارامترهای خشک کردن بر شاخص های کیفی پسته دامغان (.Pistacia vera L) و تعیین ضرایب نفوذ موثر در شرایط بهینه این فرآیند. علوم و صنایع غذایی ایران. 1387 [cited 2022May17];5(4):47-56. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=96211
IEEE :
کپی توکلی پور، ح.، کلباسی اشتری، ا.، بصیری، ع.، 1387. اثر پارامترهای خشک کردن بر شاخص های کیفی پسته دامغان (.Pistacia vera L) و تعیین ضرایب نفوذ موثر در شرایط بهینه این فرآیند. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 5(4), pp.47-56. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=96211.