1 SID.ir | تجزيه و تحليل توانمنديهاي‌ توليدي‌ و صادراتي‌ صنايع غذايي‌ ايران
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

تجزيه و تحليل توانمنديهاي‌ توليدي‌ و صادراتي‌ صنايع غذايي‌ ايران

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

صنايع غذايي‌ علاوه بر تامين امنيت غذايي‌ و توسعه بخش كشاورزي‌، مي ‌توانند نقش موثري‌ در توسعه صادرات صنعتي‌ كشور ايفا نمايد. لذا با توجه به هدف برنامه سوم توسعه اقتصادي‌ (جهش‌ صادراتي‌)، به نظر مي‌ رسد كه اين بخش و زيربخشهاي‌ آن جزء اولويتهاي‌ سرمايه گذاري‌ صنعتي‌ محسوب مي ‌گردند.
اولين گام براي‌ برنامه ريزي‌ در توليد و صادرات اين بخش و تعيين اولويتهاي‌ سرمايه گذاري‌ در صنايع غذايي‌، شناسايي‌ توانمنديهاي‌ صادراتي صنايع كشور است. مقاله حاضر در نظر دارد با تاكيد بر اهميت و جايگاه صنايع غذايي‌ در اقتصاد كشور، به مقايسه تطبيقي‌ عملكرد فعاليت صنعتي‌ اين بخش با ساير بخشها بپردازد. سپس‌، با كمك يك سري‌ شاخصهاي‌ كليدي‌ مانند اشتغال و توليد در زيربخشهاي‌ صنعتي‌ و صنايع غذايي‌، به روند تحولات آنها پرداخته و در نهايت، با استفاده از برخي‌ شاخصهاي‌ متداول مزيت نسبي‌ صادراتي‌، اقدام به معرفي‌ مزيت هاي‌ نسبي‌ صنايع غذايي‌ نمايد. محورهاي‌ مورد بررسي‌ در راستاي‌ معرفي‌ دورنمايي‌ از پتانسيلهاي‌ توليدي‌ و صادراتي‌ صنايع غذايي‌ ايران مي ‌باشد.

 
کلید واژه: 


 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  بازدید یکساله 285
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی