برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1383 , دوره  4 , شماره  13 ; از صفحه 26 تا صفحه 29 .
 
عنوان مقاله: 

مطالعه اثرات ضد باكتري عصاره تام موسير

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* تهران، خیابان، بیمارستان بوعلی، مرکز تحقیقات آزمایشگاه ‌های رفرانس ایران
 
چکیده: 
اثر مهاركنندگي عصاره تام موسير (Allium hirtifolium Boiss.) پس از استخراج بر روي 4 گونه باكتري گرم منفي و دو گونه باكتري گرم مثبت آزمايش گرديد. رشد تمامي ميكرو ارگانيسم‌هاي آزمايش شده توسط عصاره موسير مهار گشت. حداقل غلظت مهاركنندگي براي باسيل هاي گرم منفي شامل اشريشياكولي، كلبسيلا پنمونيه و پروتئوس ميرابيليس 624 -78 ميكروگرم در ميلي‌ليتر بود. درحالي كه حداقل غلظت مهاركنندگي براي پسودو موناس آئروژينوزا 80-20 ميلي‌گرم در ميلي‌ليتر بود. حداقل مهاركنندگي براي سويه‌هاي استافيلوكوكوس اروئوس و استافيلوكوكوس اپيدرميديس به ترتيب 312-156 و 312-5/19 ميكروگرم در ميلي‌ليتر بود. به نظر مي‌رسد كه خاصيت ضدباكتريايي عصاره موسير به واسطه تركيبات تيوسلفاناتي آن باشد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

حسینی تقوی، س.، و دیبا، ک.، و حیدری، ا. (1383). مطالعه اثرات ضد باکتری عصاره تام موسیر. گیاهان دارویی, 4(13), 26-29. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=7510



Vancouver : کپی

حسینی تقوی سیدعباس، دیبا کامبیز، حیدری امیر. مطالعه اثرات ضد باکتری عصاره تام موسیر. گیاهان دارویی. 1383 [cited 2021September20];4(13):26-29. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=7510



IEEE : کپی

حسینی تقوی، س.، دیبا، ک.، حیدری، ا.، 1383. مطالعه اثرات ضد باکتری عصاره تام موسیر. گیاهان دارویی, [online] 4(13), pp.26-29. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=7510.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 239 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی