3 SID.ir | مطالعه اثرات ضد باكتري عصاره تام موسير
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

مطالعه اثرات ضد باكتري عصاره تام موسير

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* تهران، خیابان، بیمارستان بوعلی، مرکز تحقیقات آزمایشگاه ‌های رفرانس ایران
 
چکیده: 
اثر مهاركنندگي عصاره تام موسير (Allium hirtifolium Boiss.) پس از استخراج بر روي 4 گونه باكتري گرم منفي و دو گونه باكتري گرم مثبت آزمايش گرديد. رشد تمامي ميكرو ارگانيسم‌هاي آزمايش شده توسط عصاره موسير مهار گشت. حداقل غلظت مهاركنندگي براي باسيل هاي گرم منفي شامل اشريشياكولي، كلبسيلا پنمونيه و پروتئوس ميرابيليس 624 -78 ميكروگرم در ميلي‌ليتر بود. درحالي كه حداقل غلظت مهاركنندگي براي پسودو موناس آئروژينوزا 80-20 ميلي‌گرم در ميلي‌ليتر بود. حداقل مهاركنندگي براي سويه‌هاي استافيلوكوكوس اروئوس و استافيلوكوكوس اپيدرميديس به ترتيب 312-156 و 312-5/19 ميكروگرم در ميلي‌ليتر بود. به نظر مي‌رسد كه خاصيت ضدباكتريايي عصاره موسير به واسطه تركيبات تيوسلفاناتي آن باشد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 164
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی