برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1382 , دوره  5 , شماره  3-4 ; از صفحه 123 تا صفحه 123 .
 
عنوان مقاله: 

تأثير مراحل مختلف بلوغ در برداشت بر عمر نگهداري ميوه خرمالو (Diospyros kaki L) در انبار

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 
به منظور بررسي اثر مراحل مختلف بلوغ در برداشت بر عمر نگهداري ميوه خرمالو در انبار، پژوهش هاي طي سالهاي 1998 و 1999 انجام پذيرفت. ميوه خرمالو طي مراحل مختلف بلوغ در تاريخ هاي 16 اكتبر، 19 اكتبر، 4 نوامبر 1998 و اوّل اكتبر، 15 اكتبر و 29 اكتبر در سال 1999 برداشت گرديد. ميوه هاي در دماي 1±2 درجه سانتي گراد و رطوبت نسبي 95% براي مدّت 20 هفته نگهداري شدند. سفتي ميوه، ميزان اسيد قابل سنجش، تانن هاي محلول و ويتامين c به طور معني داري با پيشرفت بلوغ، كاهش و ph ، مواد جامد محلول (SSC) روند افزايش نشان داد. در طول مدّت نگهداري در انبار ، PH، SSC، درصد پوسيدگي و كاهش وزن در تمام مراحل برداشت، افزايش ولي اسيد قابل سنجش، سفتي ميوه، ويتامين C و تانن هاي محلول، روند كاهش داشت. كمترين كاهش وزن پس از 20 هفته نگهداري، در ميوه‌هاي اولين تاريخ برداشت در مقايسه با ديگر تاريخ هاي برداشت مشاهده شد. همچنين، شاخص هاي كيفيت ميوه از قبيل سفتي ميوه، SSC و ميزان ويتامين C در ميوه هايي كه در مراحل اوّليه بلوغ برداشت شده بودند (16 اكتبر) در مقايسه با ديگر تاريخ هاي برداشت برتري داشت. ولي در پايان دوره نگهداري در انبار، ميزان تانن محلول در ميوه هاي حاصل از اولين تاريخ برداشت به طور قابل توجهي بيشتر بود. به طور خلاصه به نظر مي رسد برداشت ميوه خرمالو در مراحل اوّليه بلوغ (SSC حدود 13% و سفتي ميوه حدود kg/cm2 15) بهترين مرحله برداشت به منظور كاهش ضايعات و افزايش نگهداري و كيفيت ميوه خرمالو است.
 
کلید واژه: 


 
موضوعات مرتبط: 
-
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

رامین، ع.، و طباطبایی، ف. (1382). تأثیر مراحل مختلف بلوغ در برداشت بر عمر نگهداری میوه خرمالو (Diospyros kaki L) در انبار. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی, 5(3-4), 123-123. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=7018



Vancouver : کپی

رامین علی اکبر، طباطبایی ف.. تأثیر مراحل مختلف بلوغ در برداشت بر عمر نگهداری میوه خرمالو (Diospyros kaki L) در انبار. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی. 1382 [cited 2021September19];5(3-4):123-123. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=7018



IEEE : کپی

رامین، ع.، طباطبایی، ف.، 1382. تأثیر مراحل مختلف بلوغ در برداشت بر عمر نگهداری میوه خرمالو (Diospyros kaki L) در انبار. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی, [online] 5(3-4), pp.123-123. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=7018.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 269 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی