برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تير 1381 , دوره  38 , شماره  2-1 ; از صفحه 1 تا صفحه 10 .
 
عنوان مقاله: 

بيماري لكه قهوه اي قارچ خوراكي در ايران

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 
بيماري لكه قهوه اي قارچ خوراكي (Agaricus bisporus) در سال هاي اخير به عنوان يك بيماري شايع و مهم در سالن هاي پرورش قارچ در ايران ايجاد مشكل نموده است. علائم بيماري به صورت لكه هاي قهوه اي فرورفته در كلاهك و پايه در تمامي مراحل رشد قارچ، در طي حمل، نگهداري و فروش محصول ديده مي شود. در صورت شدت بيماري و در شرايط مساعد براي پيشرفت آلودگي آن، لكه ها توسعه يافته، بهم متصل شده و تمامي سطح كلاهك را فرا مي گيرد. كلاهك هاي پوسيده حالت لزج و چسبناكي دارند. يك سود موناس فلورسانت اكسيداز و آرجي نين دي هيدورلاز مثبت از كلاهك هاي آولده جدا گرديد. بر اساس خصوصيات استرين هاي جدا شده از كلاهك هاي آلوده Pseudomonas tolaasii شناسايي گرديدند. از نظر شدت بيماريزايي جدايه هاي متفاوت بوده و از اين نظر در چهار گروه قرار گرفتند.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

خبازجلفایی، ح.، و رحیمیان، ح. (1381). بیماری لکه قهوه ای قارچ خوراکی در ایران . بیماریهای گیاهی, 38(2-1), 1-10. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=6969



Vancouver : کپی

خبازجلفایی حسین، رحیمیان حشمت اله. بیماری لکه قهوه ای قارچ خوراکی در ایران . بیماریهای گیاهی. 1381 [cited 2021September19];38(2-1):1-10. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=6969



IEEE : کپی

خبازجلفایی، ح.، رحیمیان، ح.، 1381. بیماری لکه قهوه ای قارچ خوراکی در ایران . بیماریهای گیاهی, [online] 38(2-1), pp.1-10. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=6969.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 1037 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی