3 SID.ir | بيماري لكه قهوه اي قارچ خوراكي در ايران
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

بيماري لكه قهوه اي قارچ خوراكي در ايران

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 
بيماري لكه قهوه اي قارچ خوراكي (Agaricus bisporus) در سال هاي اخير به عنوان يك بيماري شايع و مهم در سالن هاي پرورش قارچ در ايران ايجاد مشكل نموده است. علائم بيماري به صورت لكه هاي قهوه اي فرورفته در كلاهك و پايه در تمامي مراحل رشد قارچ، در طي حمل، نگهداري و فروش محصول ديده مي شود. در صورت شدت بيماري و در شرايط مساعد براي پيشرفت آلودگي آن، لكه ها توسعه يافته، بهم متصل شده و تمامي سطح كلاهك را فرا مي گيرد. كلاهك هاي پوسيده حالت لزج و چسبناكي دارند. يك سود موناس فلورسانت اكسيداز و آرجي نين دي هيدورلاز مثبت از كلاهك هاي آولده جدا گرديد. بر اساس خصوصيات استرين هاي جدا شده از كلاهك هاي آلوده Pseudomonas tolaasii شناسايي گرديدند. از نظر شدت بيماريزايي جدايه هاي متفاوت بوده و از اين نظر در چهار گروه قرار گرفتند.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 622
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی