برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تمهيدات غذايي و مدل برنامه ريزي براي شرايط بحران

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 
هميشه نمي توان از بروز بلايا و مصائب جلوگيري كرد. اما با فراهم آوردن تجهيزات و لوازم مورد نياز قبل از وقوع بحران ، مي‌توان وضعيت زندگي خود و ديگران را در شرايط اضطراري بهبود بخشيد. براي مبارزه با بلايا و حفظ حيات ، سه اولويت اصلي عبارتند از: آب ، غذا و سرپناه. يكي از مهمترين نيازهاي اوليه انسان در شرايط عادي و بحراني غذا مي باشد. شرايط بحران را نيز مي توان به دو دسته كلي تقسيم نمود : شرايطي كه اراده انسان در آن دخالت ندارد ، مانند بلاياي طبيعي (زلزله ، سيل ، طوفان ، قحطي) و شرايط بحراني كه انسان در آن به طور مستقيم دخالت دارد ، مانند جنگ (بيولوژيك، شيميايي و هسته اي) و اغتشاشات داخلي. هر يك از انواع بلايا و شرايط بحراني اثرات متفاوتي بر مقوله غذا و تغذيه خواهند داشت. برنامه ريزي و مديريت صحيح مي تواند از گسترش زيان هاي ناشي از بحران بكاهد. در اين مقاله به ابعاد مختلف برنامه ريزي ، برآورد ، چگونگي تامين ، نگهداري و ذخيره ، توزيع و نحوه مصرف مواد غذايي ، انواع مواد غذايي ضروري در شرايط بحران ، تجهيزات و امكانات (انساني ، مادي و سازماني) مورد نياز موجود در كشور پرداخته و متناسب با آن مدل مطلوب براي برنامه ريزي در شرايط بحران ارايه گرديده است.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  بازدید یکساله 3218
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی