نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تاثير برخي فلاونوييدهاي خالص در گليكوزيلاسيون پروتئين ‌ها در شرايط in vitro

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* اصفهان، میدان جمهوری اسلامی، خیابان خرم، مرکز درمانی تحقیقاتی صدیقه طاهره (س)، مرکز تحقیقات قلب و عروق اصفهان، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
 
چکیده: 
سابقه و هدف: گليكوزيلاسيون غيرآنزيمي پروتئين ها علت اصلي مشكلات ديابتي و همچنين اختلالات قلبي و عروقي، رتينوپاتي، نفروپاتي و نوروپاتي مي باشد. به نظر مي رسد آنتي اكسيدان ها تاثيرات بازدارنده موثري بر گليكوزيلاسيون پروتئين ها داشته باشند.مواد و روش ها: چند نوع فلاونوييد از جمله روتين، كامفرول، كوئرستين، آپي ژنين، نارينجين، مورين، بيوچانين آ انتخاب شدند و تاثيرات آنتي اكسيداني آن ها تحت شرايط in vitro در گليكوزيلاسيون هموگلوبين، آلبومين و انسولين مورد بررسي قرار گرفت. در ابتدا غلظت مطلوب گلوكز و نيز زمان انكوباسيون براي هر پروتيين تعيين گرديد. سپس درصد مهار گليكوزيلاسيون هر پروتيين در حضور سه غلظت مختلف 10 μg/ml)، 5، (0.5 از هر  فلاونوييد با روش  اسپكتروفتومتريك  تعيين گرديد. يافته ها: نتايج به دست آمده نشان مي دهد كه بيوچانين آ بهترين باز دارنده گليكوزيلاسيون انسولين و هموگلوبين است، به طوري كه گليكوزيلاسيون انسولين را 100% و هموگلوبين را 60% مهار مي كند. گليكوزيلاسيون آلبومين به ميزان 100% با بيوچانين آ و آپي ژنين مهار مي گردد. بحث: انتظار مي رود فلاونوييدها تاثيرات بازدارنده اي در عواقب بيماري ديابت داشته باشند و مصرف آن ها مي تواند از بروز بسياري از مشكلات در افراد ديابتي پيشگيري نمايد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

عسگری، ص.، و نادری، غ.، و قاری پور، م. (1383). تاثیر برخی فلاونوییدهای خالص در گلیکوزیلاسیون پروتئین ‌ها در شرایط in vitro. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences), 8(1(پیاپی 20)), 1-9. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=6385



Vancouver : کپی

عسگری صدیقه، نادری غلامعلی، قاری پور مژگان. تاثیر برخی فلاونوییدهای خالص در گلیکوزیلاسیون پروتئین ‌ها در شرایط in vitro. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences). 1383 [cited 2022May17];8(1(پیاپی 20)):1-9. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=6385



IEEE : کپی

عسگری، ص.، نادری، غ.، قاری پور، م.، 1383. تاثیر برخی فلاونوییدهای خالص در گلیکوزیلاسیون پروتئین ‌ها در شرایط in vitro. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences), [online] 8(1(پیاپی 20)), pp.1-9. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=6385.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 100 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی