برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تاثير برخي فلاونوييدهاي خالص در گليكوزيلاسيون پروتئين ‌ها در شرايط in vitro

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* اصفهان، میدان جمهوری اسلامی، خیابان خرم، مرکز درمانی تحقیقاتی صدیقه طاهره (س)، مرکز تحقیقات قلب و عروق اصفهان، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
 
چکیده: 

سابقه و هدف: گليكوزيلاسيون غيرآنزيمي پروتئين ها علت اصلي مشكلات ديابتي و همچنين اختلالات قلبي و عروقي، رتينوپاتي، نفروپاتي و نوروپاتي مي باشد. به نظر مي رسد آنتي اكسيدان ها تاثيرات بازدارنده موثري بر گليكوزيلاسيون پروتئين ها داشته باشند.
مواد و روش ها: چند نوع فلاونوييد از جمله روتين، كامفرول، كوئرستين، آپي ژنين،
نارينجين، مورين، بيوچانين آ انتخاب شدند و تاثيرات آنتي اكسيداني آن ها تحت شرايط in vitro در گليكوزيلاسيون هموگلوبين، آلبومين و انسولين مورد بررسي قرار گرفت. در ابتدا غلظت مطلوب گلوكز و نيز زمان انكوباسيون براي هر پروتيين تعيين گرديد. سپس درصد مهار گليكوزيلاسيون هر پروتيين در حضور سه غلظت مختلف 10 μg/ml)، 5، (0.5 از هر  فلاونوييد با روش  اسپكتروفتومتريك  تعيين گرديد.
يافته ها: نتايج به دست آمده
نشان مي دهد كه بيوچانين آ بهترين باز دارنده گليكوزيلاسيون انسولين و هموگلوبين است، به طوري كه گليكوزيلاسيون انسولين را 100% و هموگلوبين را 60% مهار مي كند. گليكوزيلاسيون آلبومين به ميزان 100% با بيوچانين آ و آپي ژنين مهار مي گردد.
بحث
: انتظار مي رود فلاونوييدها تاثيرات بازدارنده اي در عواقب بيماري ديابت داشته باشند و مصرف آن ها مي تواند از بروز بسياري از مشكلات در افراد ديابتي پيشگيري نمايد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 230
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی