5 SID.ir | اثر زردچوبه ، هل و زنجبيل بر روي واكنش گليكه شدن آلبومين بصورت In vitro
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

اثر زردچوبه ، هل و زنجبيل بر روي واكنش گليكه شدن آلبومين بصورت In vitro

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه بیوشیمی و تغذیه، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی همدان
 
چکیده: 
ديابت مليتوس يكي از شايعترين بيماريها در جوامع بشري است كه مقابله با عوارض ناشي از آن هزينه هنگفتي را به سيستم درماني تحميل مي نمايد. مهمترين و شاخص ترين علامت كلينيكي آن افزايش قند خون مي باشد كه منجر به گليكه شدن پروتیينهاي مختلف بدن مي گردد كه اين امر باعث تغيير ماهيت ، ساختمان و عملكرد بيوشيميايي آنها مي شود. يكي از راههاي احتمالي درمان ديابت مليتوس،كاهش يا مهار اين واكنش است. بنظر مي رسد كه استفاده از افزودنيهاي غذايي مانند زردچوبه ، هل و زنجبيل در اين راه مفيد و موثر باشد. هدف از اين تحقيق، بررسي تاثير تركيبات فوق بر روي واكنش گليكه شدن آلبومين بصورت in vitro مي باشد.
بدين منظور در حضور غلظتهاي مختلف هريك از اين تركيبات ، واكنش گليكه شدن آلبومين بصورت in vitro انجام شد و با روش تيوباربيتوريك اسيد مورد سنجش قرار گرفت.
نتايج حاصل نشان داد كه افزودنيهاي مورد مطالعه در غلظتهاي سه گانه g/dl 1 ، g/dl ۰.۲ و g/dl ۰.۱ داراي اثر مهاري بر واكنش گليكه شدن آلبومين مي باشند و در اين ميان ، زنجبيل در غلظت g/dl 1 داراي بيشترين مهار بود (78 درصد). ترتيب اثرات تركيبات فوق ، بدين صورت است: زردچوبه < هل < زنجبيل نتايج اين مطالعه نشان داد كه تركيبات فوق باعث كاهش واكنش گليكاسيون آلبومين مي گردند.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  بازدید یکساله 156
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی