3 SID.ir | ارزيابي و كنترل خوردگي ميكروبي در صنعت قند نيشكري
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

ارزيابي و كنترل خوردگي ميكروبي در صنعت قند نيشكري

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 
در اين تحقيق ، کارخانه توليد قند از نيشکر شرکت کشت و صنعت کارون خوزستان مورد ارزيابي از ديدگاه خوردگي ميکروبي قرار گرفت جهت تعيين وجود ميکروبهاي عامل خوردگي تستهاي بررسي باکتريهاي احيا کننده سولفات (SRB3) ، باکتريهاي ازت ، اکسيد کننده گوگرد، قارچها و نيز شمارش کل باکتريهاي هوازي در دماي مزوفيلي ، ترموفيلي و ساکروفيلي و بيهوازي روي نمونه هاي جمع آوري شده از نقاط مختلف کارخانه انجام شد. نتايج نشان دهنده وجود ميکروارگانيسمهاي مولد اسيد در کل سيستم و تجمع و فعاليت شديد آنها در نقاط آسيب ديده بود .
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 144
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی