برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1382 , دوره  17 , شماره  1 ; از صفحه 207 تا صفحه 219 .
 
عنوان مقاله: 

ارزيابي و كنترل خوردگي ميكروبي در صنعت قند نيشكري

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 
در اين تحقيق ، کارخانه توليد قند از نيشکر شرکت کشت و صنعت کارون خوزستان مورد ارزيابي از ديدگاه خوردگي ميکروبي قرار گرفت جهت تعيين وجود ميکروبهاي عامل خوردگي تستهاي بررسي باکتريهاي احيا کننده سولفات (SRB3) ، باکتريهاي ازت ، اکسيد کننده گوگرد، قارچها و نيز شمارش کل باکتريهاي هوازي در دماي مزوفيلي ، ترموفيلي و ساکروفيلي و بيهوازي روي نمونه هاي جمع آوري شده از نقاط مختلف کارخانه انجام شد. نتايج نشان دهنده وجود ميکروارگانيسمهاي مولد اسيد در کل سيستم و تجمع و فعاليت شديد آنها در نقاط آسيب ديده بود .
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

ستاره، م.، و نوروززاده، ع.، و عطارزاده، ب. (1382). ارزیابی و کنترل خوردگی میکروبی در صنعت قند نیشکری. مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان, 17(1), 207-219. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=5331



Vancouver : کپی

ستاره محمد، نوروززاده عنایت، عطارزاده بتول. ارزیابی و کنترل خوردگی میکروبی در صنعت قند نیشکری. مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان. 1382 [cited 2021September19];17(1):207-219. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=5331



IEEE : کپی

ستاره، م.، نوروززاده، ع.، عطارزاده، ب.، 1382. ارزیابی و کنترل خوردگی میکروبی در صنعت قند نیشکری. مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان, [online] 17(1), pp.207-219. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=5331.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 109 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی