5 SID.ir | اثر ضد ميكروبي عصاره كلروفرمي سير (آليسين) بر بروسلا ملي تنسيس (Rev1) و بروسلا آبورتوس (S19) درون ماکروفاژي
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

اثر ضد ميكروبي عصاره كلروفرمي سير (آليسين) بر بروسلا ملي تنسيس (Rev1) و بروسلا آبورتوس (S19) درون ماکروفاژي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* تهران، گروه باکتری شناسی، دانشکده پزشکی، دانشگاه تربیت مدرس
 
چکیده: 

هدف: بررسي عصاره کلروفرمي سير بر روي بروسلا در داخل ماكروفاژ
مواد و روشها: در اين بررسي عصاره كلروفرمي سير استخراج و مقدار آليسين به روش كروماتوگرافي مايع با كارايي بالا تعيين شد. سپس اثر آن بر بقاي درون ماكروفاژي بروسلا ملي تنسيس 1 Rev و بروسلا آبورتوس 19 S در كشت سلولي تهيه شده از ماكروفاژهاي صفاقي موش مطالعه شد.
يافته‌ها: نتايج نشان داد كه عصاره در رقتهاي 1:40 برابر با غلظت 439 ميكرو گرم بر ميلي‌ليتر آليسين، 1:80 برابر با 218 ميكروگرم بر ميلي‌ليتر آليسين و 1:160 برابر با 128 ميكروگرم بر ميلي‌ليتر آليسين، باعث حذف بروسلاهاي داخل ماكروفاژي پس از 24 ساعت مي شود.
نتيجه گيري: با توجه به اثرات ضد ميكروبي سير بر روي بروسلاي درون ماكروفاژي لزوم استفاده از سير و تركيبات آن در درمان بروسلوز حداقل در كنار شيمي درماني نمايان مي‌شود.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 129
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی