برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1383 , دوره  35 , شماره  2 ; از صفحه 369 تا صفحه 377 .
 
عنوان مقاله: 

مطالعه آثار تيمارهاي آب گرم و پوشش پلي اتيلن برروي عمر انبارماني و كيفيت ميوه انار (رقم ملس ساوه)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
*
 
چکیده: 
در اين تحقيق تاثير تيمارهاي مختلف پوشش پلي اتيلن در دو ضخامت 01/0 و 04/0 ميلي متر آب گرم در دو دماي 50 و 55 درجه سانتي گراد به مدت يك و دو دودقيقه، برروي عمر انباري و برخي صفات كمي و كيفي انار رقم ملس ساوه مورد مطالعه قرار گرفته است. استفاده از آب گرم 50 درجه سانتي‌گراد بدون اينكه اثر نامطلوبي برروي كيفيت خوراكي و وضعيت ظاهري دانه هاي انار داشته باشد باعث كاهش آلودگي قارچي ميوه ها گرديد (01/0>P) .ولي آب گرم 55 درجه سانتيگراد سبب آسيب به پوست ميوه و افزايش تلفات آن شد. پوششهاي پلي اتيلن با جلوگيري از كاهش وزن پوست ميوه انار در حفظ كيفيت ظاهري ميوه در طول مدت انبارماني موثر بودند (01/0>P). اين پوششها بركيفيت خواركي دانه هاي انار تاثير نامطلوب نداشتند ولي سبب افزايش رشد قارچها برروي پوست ميوه ها گرديدند(01/0>P). استفاده از آب گرم 50 درجه سانتي گراد به مدت يك و دو دقيقه و سپس قرار دادن ميوه ها درداخل پوشش‌هاي پلي اتيلن بدون اثر نامطلوب برروي كيفيت خواركي و وضعيت ظاهري دانه هاي انار، سبب كاهش آلودگي قارچي و حفظ كيفيت پوست انار گرديد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  بازدید یکساله 119
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی