APA :
کپیرضوانی خورشیدی، ع.، و کاظمی تبار، س.، و کیانوش، غ. (1383). بررسی ارتباط ترکیب اسیدهای چرب و پروتئین دانه سویا (Glycine max L ) با صفات مورفولوژیک و فنولوژیک از طریق تجزیه به عامل ها. علوم کشاورزی ایران, 35(1), 205-215. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=3903
Vancouver :
کپی رضوانی خورشیدی عنایت، کاظمی تبار سیدکمال، کیانوش غلامعباس. بررسی ارتباط ترکیب اسیدهای چرب و پروتئین دانه سویا (Glycine max L ) با صفات مورفولوژیک و فنولوژیک از طریق تجزیه به عامل ها. علوم کشاورزی ایران. 1383 [cited 2022May19];35(1):205-215. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=3903
IEEE :
کپی رضوانی خورشیدی، ع.، کاظمی تبار، س.، کیانوش، غ.، 1383. بررسی ارتباط ترکیب اسیدهای چرب و پروتئین دانه سویا (Glycine max L ) با صفات مورفولوژیک و فنولوژیک از طریق تجزیه به عامل ها. علوم کشاورزی ایران, [online] 35(1), pp.205-215. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=3903.