9 SID.ir | مقايسه كيفيت چربي كيلكاي آنچوي (Clupeonella engrauliformis) در دو روش حمل و نگهداري موقت سرد
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

مقايسه كيفيت چربي كيلكاي آنچوي (Clupeonella engrauliformis) در دو روش حمل و نگهداري موقت سرد

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده علوم دریایی دانشگاه تربیت مدرس، ‌نور
 
چکیده: 

كيلكاي آنچوي فراوانترين ميزان صيد را در بين شگ ماهيان درياي مازندران دارد. كيفيت پايين بسياري از فرآورده هاي ماهي مربوط به كيفيت مواد خام ميباشد و كيفيت مواد خام ارتباط نزديكي با آسيب چربي آن دارد. در اين تحقيق كيلكاي آنچوي از محل صيد روي عرشه به دو روش حمل و نگهداري با مخازن آب خنك شده دريا (Chilled Sea Water=CSW) به نسبت هاي 60، 25 و 15 درصد به ترتيب از ماهي، يخ و آب دريا كه دماي مخلوط 2- درجه سانتيگراد بوده و به وسيله جعبه حاوي پودر يخ كه نسبت ماهي به يخ 1:2 بود به محل فرآوري حمل گرديد و خصوصيات كيفي آن از جمله ميزان رطوبت، چربي كل، فسفوليپيد، چربي خنثي، تركيبات اسيدهاي چرب، عدد پراكسيد، اسيدهاي چرب آزاد، آهن هم، تيوباربيتوريك اسيد، فلورسانس فاز آلي عصاره كلروفرمي مورد بررسي قرار گرفت. نتايج حاصل، كيفيت برتر چربي ماهي را در روش CSW نشان داد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 256
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی