برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1382 , دوره  34 , شماره  1 ; از صفحه 207 تا صفحه 212 .
 
عنوان مقاله: 

مقايسه مايه پنير حاصل از كپك Mucor. Miehei با مايه پنير حيواني و مايه پنير تجاري رنيلاز

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
*
 
چکیده: 
با توجه به اينكه مايه پنير مورد نياز صنعت پنير سازي كشور به طور عمده از خارج تامين ميشود، دراين پژوهش مايه پنير تهيه شده از كپك M.miehei با يك مايه پنير حيواني و يك مايه پنير وارداتي به نام رنيلاز مورد مقايسه قرار گرفت. ميزان توليد نيتروژن محلول SN و نيتروژن غير پروتئينين NPN در پنيرهاي ساخته شده با مايه پنير حاصل از كپك M.miehei به طور معني داري بالاتراز دو مايه پنير ديگر بود. اين دو شاخص نشاندهنده بالا بودن خاصيت پروتئوليتيكي اين مايه پنير نسبت به مايه پنير حيواني و رنيلاز ميباشد. در طول 60 روز نگهداري دلمه ها در آب نمك، روند تغييرات اسيديته، ماده خشك و مواد معدني از قبيل فسفر، كلسيم و نمك طعام در پنيرهاي ساخته شده با مايه پنير حاصل از M.miehei به طور معني داري متفاوت از دو مايه پنير حيواني و رنيلاز بود.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  بازدید یکساله 392
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی