3 SID.ir | اثرات دارچين، سماق و فلفل بر روي واكنش گليكه‌ شدن آلبومين در in vitro
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

اثرات دارچين، سماق و فلفل بر روي واكنش گليكه‌ شدن آلبومين در in vitro

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه علوم پزشکی همدان، دانشکده پزشکی، گروه بیوشیمی
 
چکیده: 
ديابت مليتوس يكي از شايع‌ترين بيماري‌ها در جوامع بشري است كه مقابله باعوارض ناشي از آن هزينه هنگفتي را به سيستم درماني تحميل مي‌نمايد. مهمترين و شاخص‌ترين علامت كلينيكي آن افزايش قندخون مي‌باشد كه منجر به گليكه‌شدن پروتئين‌هاي مختلف بدن مي‌گردد كه اين امر باعث تغيير ماهيت، ساختمان و عملكرد بيوشيميايي آنها مي‌شود. يكي از راه‌هاي احتمالي درمان ديابت مليتوس، كاهش يا مهار اين واكنش است. به نظر مي‌رسد كه استفاده از افزودني‌هاي غذايي در اين راه مفيد و‌ مؤثر باشد. هدف ازا ين تحقيق، بررسي تأثير برخي از افزودني‌هاي غذايي مثل دارچين، سماق و فلفل بر روي واكنش گليكه شدن آلبومين در in vitro مي‌باشد. بدين منظور در حضور غلظت‌هاي مختلف هر يك از اين افزودني‌ها، واكنش گليكه شدن آلبومين در in vitro انجام شد و با روش تيوباربيتوريك اسيد مورد سنجش قرار گرفت. نتايج حاصل نشان داد كه افزودني‌هاي مورد مطالعه در غلظت‌هاي سه گانه 1 ،2/0 و 1/0 گرم بر دسي‌ليتر داراي اثر مهاري بر واكنش گليكه شدن آلبومين مي‌باشند و در اين ميان، سماق در غلظت 1 گرم بر dl داراي بيشترين مهار بود (80 درصد). ترتيب اثرات افزودني‌هاي فوق، به صورت زير است:‌ دارچين < فلفل < سماق نتايج اين تحقيق نشان داد كه افزودني‌هاي غذايي مورد مطالعه باعث كاهش واكنش گليكاسيون آلبومين گرديدند.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 155
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی