برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1379 , دوره  19 , شماره  2 ; از صفحه 155 تا صفحه 164 .
 
عنوان مقاله: 

اثر زمان برداشت بر مقدار هيپريسين و اسانس گل راعي (.Hypericum perforatum L)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

بخش هوايي گل راعي حاوي مواد موثر ارزشمندي است که از آن ها در تهيه داروهاي ضد افسردگي و درمان سوختگي استفاده مي شود. هدف از انجام اين تحقيق، تعيين تاثير زمان برداشت گل راعي بر عملکرد بخش هوايي، ميزان هيپريسين و اسانس موجود در بخش هوايي اين گياه بود. بيشترين مقدار هيپريسين (329 ميکروگرم در گرم وزن خشک) در مرحله گلدهي کامل در مقايسه با مقدار آن در مرحله قبل از گلدهي و تشکيل ميوه(به ترتيب 22 و 148 ميکروگرم در گرم وزن خشک) در بخش هوايي گياه ساخته و ذخيره شد. گياه همچنين، در مرحله گلدهي کامل حاوي بيشترين مقدار اسانس (0.35 ميلي ليتر در يکصد گرم وزن خشک) در مقايسه با قبل از گلدهي و تشکيل ميوه (به ترتيب 0.12 و 0.18 ميلي ليتر در يکصد گرم وزن خشک) بود. بنابراين، زمان مناسب براي برداشت بخش هوايي اين گياه به منظور کسب حداکثر هيپريسين و اسانس، مرحله گلدهي کامل است.

 
کلید واژه: 


 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 82
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی