برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

مدل سازي تحليلي مکانيزم هاي مختلف انتقال حرارت بين شعله و ظرف در اجاق گاز خانگي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه تربیت مدرس
 
چکیده: 

در اين مقاله به مدل سازي و بررسي انتقال حرارت از مشعل يک اجاق گاز خانگي پرداخته شده است. در تبادل حرارت بين شعله اجاق و ظرف، بر خلاف اکثر تحقيقات قبلي در اين زمينه، علاوه بر انتقال حرارت جابجايي، انتقال حرارت تشعشعي نيز منظور شده است. نتايج حاصل از محاسبات در تمامي حالات همخواني خوبي با داده هاي تجربي موجود دارد که اين موضوع با توجه به مدل سازي ساده انجام شده در اين مقاله بسيار ارزشمند است. نتايج به دست آمده نشان مي دهد که سهم انتقال حرارت تشعشعي در حدود 10% از کل انتقال حرارت شعله اجاق است. راندمان حرارتي اجاق گاز براي حالات مختلف در محدوده اي بين 25% تا 55% به دست آمده است که تاثير عوامل مختلف ترموديناميکي، هندسي و ترموفيزيکي بر آن بررسي شده است. يکي ديگر از عوامل موثر بر عملکرد اجاق گاز نوع ترکيبات تشکيل دهنده سوخت آن مي باشد که در اينجا تاثير حذف نيتروژن و دي اکسيد کربن از آن مورد بررسي قرار گرفته است.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  بازدید یکساله 203
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی