برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1382 , دوره  22 , شماره  2 ; از صفحه 7 تا صفحه 16 .
 
عنوان مقاله: 

اثر جريان الكتريكي مايكروويوپالسي بر خشك كردن مواد غذايي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه تربیت مدرس، بخش مهندسی شیمی
 
چکیده: 

خشك كردن مواد غذايي با استفاده از مايكروويو در سالهاي اخير براي كاهش زمان خشك كردن مورد استفاده قرار مي گيرد. توزيع غيريكنواخت دما و رطوبت در ماده، افت نسبي كيفيت ماده خشك شده را در هنگام استفاده از انرژي مايكروويو به دنبال دارد. براي بالا بردن كيفيت ماده خشك شده در اين نوع خشك كنها مي توان انرژي مايكروويو را به صورت پالسي به كار برد. در اين تحقيق مدل سازي رياضي فرايند خشك شدن قره قاط در يك خشك كن مايكروويو با زمانهاي روشن 30 و 60 ثانيه و زمانهاي خاموش بين 60 و 150 ثانيه انجام شده واثر پالسي شدن خشك كن روي انرژي مصرفي و زمان خشك شدن بررسي شده است. معادلات حاكم بر سيستم ارايه و از طريق روشهاي عددي حل شده و منحني هاي توزيع رطوبت در ماده ترسيم شده اند. نتايج حاصل از بررسيهاي صورت گرفته نشان مي دهد كه خشك كردن در حالت پيوسته (بدون پالس، همواره روشن) بسيار سريعتر از حالت پالسي بوده، ولي افزايش ميزان مصرف انرژي را به دنبال دارد. در روش پالسي با زمانهاي روشن طولاني تر شدت خشك شدن بيشتر مي باشد و براي زمان روشن مشخص با افزايش زمان خاموش ميزان انرژي مصرفي كاهش مي يابد. بهترين حالت كه در آن انرژي مصرفي و زمان كل روشن كمترين مقدار را دارست در حالت 30 ثانيه روشن و 150 ثانيه خاموش اتفاق مي افتد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  بازدید یکساله 115
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی