5 SID.ir | بررسي پارامترهاي موثر در تهيه آزمايشگاهي رزول مورد استفاده در اسفنج فنولي
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

بررسي پارامترهاي موثر در تهيه آزمايشگاهي رزول مورد استفاده در اسفنج فنولي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* تهران، پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، پژوهشکده علوم، گروه پلی یورتان و مواد ویژه
 
چکیده: 

رزولها با افزودن مقادير مختلفي از اسيدهاي آلي و معدني در دماي محيط پخت مي‌شوند. پخت اسيدي رزول در ساخت اسفنج فنولي از اهميت تجاري زيادي برخوردار است. زيرا به دلايل اقتصادي با صرفه‌تر است. در اين پژوهش، ابتدا رزين رزول سنتز شد و سپس با بررسي عوامل و شرايط واكنش تهيه رزين مانند كاتاليزور، pH، دما، نسبت مولي مونومرها و زمان انجام واكنش رزولي تهيه شد كه بحد كافي براي انجام واكنش با عامل پخت فعال اسيدي فعال بود و گرماي مناسب تهيه اسفنج را فراهم كرد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 127
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی