در این کارگاه مباحثی همچون با آشنایی پایگاه های معتبر بین المللی ، آشنایی با ISI , SCOPUS، آشنایی با شناسایی نشریات معتبر، آشنایی با نحوه جستجو، آشنایی با ترفندهای جستجو مطرح میگردد
پایگـاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی
تاریخ: 1400/08/05
بازدید: 14450
زمان مطالعه: دقیقه
کلیدواژگان: دستگاه عصبی
دستگاه عصبی یا سیستم عصبی ، که به انگلیسی Nervous System نام گذاری شده ، وظیفه هماهنگی فعالیتهای ماهیچه ها در بدن انسان را دارد .
دستگاه عصبی یا سیستم عصبی ، که به انگلیسی Nervous System نام گذاری شده ، وظیفه هماهنگی فعالیتهای ماهیچه ها در بدن انسان را دارد . سیستم عصبی بر اعضای مختلف بدن نظارت کرده و باعث ایجاد و توقّف ورودیهای مربوط به حواس مختلف میشود. وظیفه کنترل اعضای بدن بر عهده دو سامانه ی عصبی و غدهای درونی است ، که در این میان، سامانه ی عصبی، از یاختههای عصبی و یاختههای کمکی تشکیل شدهاست.
بنابراین دستگاه عصبی، ساختار و کار ویژهای که دارد، که در جهت ایجاد هماهنگی بین اعمال سلولها و اندامهای مختلف بدن تمایز و تکامل یافتهاست. ویژگی فوق العاده دستگاه عصبی شامل تأثیرپذیری نسبت به محرکهای خارجی ، ایجاد یک جریان عصبی که نمایانگر تأثیر محرک است، هدایت جریان عصبی از یک نقطه ی به نقطه ی دیگر و در آخر انتقال آن از یک واحد عصبی به یک واحد دیگر.
از آنجا که رویکرد دستگاه عصبی شبیه به کنترل کننده های الکتریکی است ، با آشنایی در مورد سیستم های عصبی می توان به تشخیص بیماری ها کمک کرد و برخی از صدمات وارد شده به سیستم عصبی انسان را جبران نمود. البته با الهام از ساختار سیستم عصبی به ساخت دستگاه های هوشمند پرداخت . شناخت سیستم عصبی انسان کمک شایانی به انسان برای سات ابزار مختلف می کند.
برای دریافت آخرین های بلاگ در خبرنامه عضو شوید.
به همین منظور دانشگاه صنعتی شریف به جلسه ای با عنوان سیستم های عصبی انسان از دیدگاه یک مهندس برق از سلسله جلسات جریان پرداخت . دکتر بیژن وثوقی وحدت ، شبیه ساز و مدل ساز سیستم های عصبی و سیستم های تصویرگر پزشکی ، مدرس این جلسه بود . سیستم های عصبی انسان از دیدگاه یک مهندس برق در تاریخ چهارشنبه 5 آبان ماه از ساعت 17 الی 18:30 برگزار شد.
پست های مرتبط
تاریخ: 1401/04/05
بازدید: 139
1401
زمان مطالعه: 1 دقیقه
واقعیت افزوده، یک نمای مستقیم یا غیر مستقیم است که از محیط فیزیکی دریافت می شود و با استفاده از اطلاعات مجازی گرافیکی که توسط کامپیوتر تولید یا تقویت شده گفته میشود.
@ins
تاریخ: 1400/10/25
بازدید: 501
1400
زمان مطالعه: 5 دقیقه دقیقه
مغز انسان متشکل از شبکههای متعددی است که در فضا توزیع شده و در طول زمان به هم متصل شده تا تعامل معناداری با دنیای بیرون تنظیم کند .
تاریخ: 1400/12/03
بازدید: 299
وبینار مشاهدات آب و هوا و مدل سازی برای برنامه ریزی منابع آب منطقه ای انتظارات، وعده ها و واقعیت توسط آب و محیط زیست دانشکده عمران دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد .
تاریخ: 1401/03/08
بازدید: 450
زمان مطالعه: 2 دقیقه
ظهور مفهومی مثل شبکه جهانی وب ، رایانش ابری و اینترنت اشیا باعث به وجود آمدن حجم زیادی از داده ها شد .
تاریخ: 1401/01/16
بازدید: 337
با سرعت و شتاب سریع داده های بزرگ علمی ، فناوری های شبکه های اجتماعی اخیرا توجه زیادی را در عرصه تحقیقات علمی به خود جلب کرده است .
تاریخ: 1400/09/03
بازدید: 414
در سال های اخیر به استفاده از یادگیری ماشین در پزشکی توجه زیادی شده است. تشخیص کرونا از روی صدا یا تصاویر رادیولوژی، تشخیص سرطان، پیشبینی آلزایمر و کشف دارو، تنها حوزههای کوچکی هستند که یادگیری ماشین تاکنون توانسته توانایی خود را برای تقویت و حتی تحول مسائل پزشکی ارائه کند.
تاریخ: 1401/03/01
بازدید: 283
زمان مطالعه: 3 دقیقه
وجود کهکشانهای امروزی نشان میدهد که احتمال دارد جهان اولیه ناهمگن باشد . برخی از مناطق ممکن است به قدری فشرده شده باشند که برای تولید سیاهچاله ها دچار فروپاشی گرانشی شوند .
تاریخ: 1400/08/19
بازدید: 505
بهینه سازی ترکیبیاتی زیرشاخه ای از بهینه سازی ریاضی است که به پژوهش در عملیات ، نظریه الگوریتم و نظریه پیچیدگی محاسباتی مربوط است .
تاریخ: 1400/09/15
بازدید: 556
پژوهش در توسعه همهجانبه پایدار نقشی برجسته و انکارناپذیر دارد که میتوان آن را به عنوان نیروی محرک توسعه در همه حوزهها دانست. به دلیل اهمیت پژوهش در توسعه ، روز 25 آذر روز پژوهش نام گذاری شده است .
تاریخ: 1400/04/13
بازدید: 810
وبینار رایگان انجمن فارغ التحصیلان دانشگاه شریف