محتوای دسته بندی دوره های آموزشی
در این کارگاه مباحثی همچون با آشنایی پایگاه های معتبر بین المللی ، آشنایی با ISI , SCOPUS، آشنایی با شناسایی نشریات معتبر، آشنایی با نحوه جستجو، آشنایی با ترفندهای جستجو مطرح میگردد
پایگــــــاه اطلاعات علمـــــــی جهــــــــاد دانشگاهی
تاریخ: 1397/05/21
بازدید: 637
|
به گزارش روابط عمومی مرکز اطلاعات علمی ، دکتر فاطمه عظیم زاده رئیس مرکز اطلاعات علمی در پیامی فرا رسیدن روز خبرنگار را به فعالان عرصه خبر و اطلاع رسانی تبریک گفت .
متن پیام بدین شرح است:
بسمه تعالی
17 مرداد ماه روز خبرنگار سالروز شهادت شهید صارمی در حقیقت روز پاسداشت کوششهای صادقانه خبرنگاران آزاده است که برای دسترسی ، تولید و انتشار اطلاعات از هیچ کوششی فروگذار نیستند . در دنیای کنونی با وجود اینکه تکنولوژیهای روز ارتباطی به کمک آمده اند تا اطلاعات در کمترین زمان ممکن به دست مخاطب برسد اما در این میان افرادی هستند که با از جان گذشتی و فداکاری راه رسیدن این اطلاعات را هموار می کنند به نوبه خود فرا رسیدن روز خبرنگار روز گام نهادن در وادی آگاهی و نیک اندیشی را خدمت تمام روزنامه نگاران ، صاحبان اندیشه و قلم و تلاشگران عرصه اطلاع رسانی به ویژه خبرنگاران محترم خبرگزاریهای چهاد دانشگاهی ، سینا پرس ، ایسنا و ایکنا و کلیه خبرنگاران محترمی که مرکز اطلاعات علمی را درسالی که گذشت همراهی کرده اند تبریک و تهنیت عرض کرده و برای آن مجاهدان بی ادعای عرصه آگاهی بخشی و دانش افزائی آرزوی توفیق دارم.
فاطمه عظیم زاده
17 مرداد 1397