در این کارگاه مباحثی همچون با آشنایی پایگاه های معتبر بین المللی ، آشنایی با ISI , SCOPUS، آشنایی با شناسایی نشریات معتبر، آشنایی با نحوه جستجو، آشنایی با ترفندهای جستجو مطرح میگردد
پایگـاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی
تاریخ: 1397/11/10
بازدید: 1069
زمان مطالعه: 5 دقیقه
کلیدواژگان: فصلنامه | نوآوری در علوم و فناوری غذایی | 1398 | نمایه مقالات | دانلود رایگان | SID
نشریات روز آمد
به گزارش روابط عمومی مرکز اطلاعات علمی سه شماره نمایه شده در بانک نشریات SID مربوط به دوره یازدهم این فصلنامه است که مربوط به بهار ، تابستان و پاییز 98 می باشد این فصلنامه توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار منتشر می شود
لینک مقالات فصلنامه نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی) بهار 1398
لینک مقالات فصلنامه نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی) تابستان 1398
لینک مقالات فصلنامه نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی) پاییز 1398
پست های مرتبط
تاریخ: 1399/04/17
بازدید: 2147
1399
زمان مطالعه: 5 دقیقه دقیقه
معاون مرکز اطلاعات علمی جهاددانشگاهی از راهاندازی «سامانه شناسایی و انتخاب مجلات معتبر بینالمللی» برای انتشار یافتههای پژوهشی محققان خبر داد.
@ins
تاریخ: 1400/10/29
بازدید: 1874
1400
محققان زبان فارسی تسلط کمتری به زبان انگلیسی دارند . معمولا موضوع مورد نظر خود را به زبان فارسی جستجو می کنند و به همان نتایج نیز بسنده می کنند .
تاریخ: 1399/04/10
بازدید: 2133
مجلات ایرانی در جی سی آر
تاریخ: 1397/06/21
بازدید: 605
1397
تاریخ: 1400/10/07
بازدید: 269
معاون پژوهشی وزارت علوم، نمایندگان مجلس و استاندار یزد به همراه جمعی از مدیران در روز دوم نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاددانشگاهی 1400 از غرفه مرکز اطلاعات علمی بازدید کردند.
تاریخ: 1397/04/10
بازدید: 706
نشریات روزآمد
تاریخ: 1397/07/10
بازدید: 569
مجامع علمی
بازدید: 656
تاریخ: 1400/10/19
بازدید: 717
براساس گزارش مرکز اطلاعات علمی جهاددانشگاهی، مهمترین عناوین جستجو شده در SID توسط محققان بررسی شد.
تاریخ: 1400/02/26
بازدید: 1396
دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی در آستانه ۲۷ اردیبهشت ماه، روز ارتباطات و روابط عمومی در پیامی فرارسیدن این روز را به تمام فعالان این حوزه و بهویژه به همکاران پرتلاش در بخشهای مختلف این عرصه اثرگذار و مهم در جهاددانشگاهی تبریک گفت.