APA:
کپیسیف زاده، مینا، و خانی پور، علی اصغر. (1394). بررسی و مقایسه خواص ضد باکتریایی کاتچین, فرولیک اسید و عصاره دانه انگور بر باکتری های عامل مسمومیت غذایی در میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei). پژوهش های جانوری (زیست شناسی ایران)، 28(3)، 353-360. SID. https://sid.ir/paper/248692/fa
Vancouver:
کپیسیف زاده مینا، خانی پور علی اصغر. بررسی و مقایسه خواص ضد باکتریایی کاتچین, فرولیک اسید و عصاره دانه انگور بر باکتری های عامل مسمومیت غذایی در میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei). پژوهش های جانوری (زیست شناسی ایران)[Internet]. 1394؛28(3):353-360. Available from: https://sid.ir/paper/248692/fa
IEEE:
کپیمینا سیف زاده، و علی اصغر خانی پور، “بررسی و مقایسه خواص ضد باکتریایی کاتچین, فرولیک اسید و عصاره دانه انگور بر باکتری های عامل مسمومیت غذایی در میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei)،” پژوهش های جانوری (زیست شناسی ایران)، vol. 28، no. 3، pp. 353–360، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/248692/fa